LJULJOV NAMAZAN POTEZ: Otkriveno kako se IZVUKAO španski provokator - JEDNA STVAR ga spasila suspenzije!

Autor:

Sport

01.05.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle tuče u glavnom gradu Španije i odluke elitnog takmičenja.

LJULJOV NAMAZAN POTEZ: Otkriveno kako se IZVUKAO španski provokator - JEDNA STVAR ga spasila suspenzije!

Foto: Starsport

Plejmejker Real Madrida Serhio Ljulj

Evroliga je izrekla kazne povodom tuče igrača u finišu druge utakmice četvrtfinalne serije, koju je Partizan rešio u svoju korist rezultatom 95:80. Među sankcionisanima se nije našao plejmejker "kraljevskog kluba" Serhio Ljulj, iako je njegov nesportski faul nad Kevinom Panterom predstavljao "okidač" za haos u "Wizink Centru".

"Sportklub" je došao u posed zapisnika koji otkriva da se Španac izvukao jer nije učestvovao u sukobu koji je nastao na terenu, uprkos činjenici da je njegov prekršaj izazvao opšti metež.

Pošto je gospodin Ljulj napravio nesportski faul, koji je sankcionisan na terenu, njegovo ponašanje ne potpada pod odgovornost disciplinskog sudije. Da gospodin Ljulj nije napravio nesportski faul do tuče možda ne bi došlo, ali je činjenica da on nije učestvovao u fizičkoj agresiji tokom tuče, sudije ga nisu isključile, pa samim tim disciplinski sudija nema mogućnost da ga kazni - piše u zapisniku.

 

 

Za razliku od Ljulja, Geršon Jabusele je suspendovan na pet utakmica, a "Marka" tvrdi da Francuz uopšte nije povredio Dantea Egzuma, iako je Australijanac na štakama napustio madridsku dvoranu.

Bilo kako bilo, crno-beli imaju prednost od 2:0 u seriji, a meč broj 3 zakazan je za utorak od 20 časova i 30 minuta u Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading