MONSTRUOZNO! KARIĆEVE BIVŠE SU BILE ŽRTVE NJEGOVOG DIVLJANJA: Iva, Ivana i Jovana proživele PAKAO, gurao ih, maltretirao i LOMIO!

Autor:

Zabava

01.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić već je ranije nasrtao na bivše devojke, Iva Grgurić, Ivana Šopić i Jovana Ljubisavljević su doživele to!

MONSTRUOZNO! KARIĆEVE BIVŠE SU BILE ŽRTVE NJEGOVOG DIVLJANJA: Iva, Ivana i Jovana proživele PAKAO, gurao ih, maltretirao i LOMIO!

Foto: ST/V. Lukić, youtube.com/Zadruga Official

Momak sa Zvezdare i bivša zadrugar Stefan Karić navodno je pretukao starletu Natašu Šaviju, nakon čega se ona oglasila sa intezivne nege i potvrdila da joj je slomljena jagodišna kost. No, pored toga, starleta će morati da ide na dodatne operacije, a za sada još uvek nije poznato gde se Karić nalazi. 

Međutim, ovo nije prvi put da Karića optužuju da je nasilnik nad ženama, pa su ga mnoge pripadnice lepšeg i nežnijeg pola nazivale ženomrzcem, što je i on sam priznao. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Stefan Karić i Nataša Šavija

 

Naime, tokom boravka u rijalitiju Stefan je imao nekoliko veza, počevši od Ive Grgurić, preko Ivane Šopić, a poslednja rijaliti veza bila mu je sa Jovanom Ljubisavljević

On je jedan od poželjnijih frajera sa domaće javne scene, te nikada nije krio da su ga devojke sa estrade volele. Međutim, u rijaliti ljubavnim romansama Stefan je nekoliko puta demonstrirao kako izgleda kada on potpuno poludi. 

Tako je Ivani Šopić pocepao stvari, bacao posteljinu, urlao joj na uvo, pa je i gurao. Sa druge strane, Iva Grgurić i Jovana Ljubisavljević pored fizičkog guranja, trpele su i brutalne reči koje im je Karić upućivao u naletu besa. Od psovki do nazivanja pogrdnim imenima. 

 

Zato se sada povlači pitanje da li je Stefan Karić nasilnik? Za sada se čeka policija da pronađe gde se Karić krije i da se utvrde sve činjenice i optužbe protiv njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading