OGLASILA SE KARIĆEVA MAĆEHA DIREKTNO IZ VILE NA ZVEZDARI: Zbog Kristininog poteza svi zanemeli!

Autor:

Zabava

01.05.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maćeha Stefana Karića, Kristina Karić progovorila o skandalu sa Natašom Šavijom!

OGLASILA SE KARIĆEVA MAĆEHA DIREKTNO IZ VILE NA ZVEZDARI: Zbog Kristininog poteza svi zanemeli!

Foto: Republika/O. Bofdanović, ATA Images

Osman i Šavija

Starleta Nataša Šavija pretučena je, a kako se tvrdi, od strane bivšeg zadrugara Stefana Karića, a sada se oglasila i njegova maćena Kristina Karić

Naime, na Instagram profilu Kristina je podelila fotografiju koju je prethodno objavio njen suprug i Stefanov otac Osman Karić, sa zavničnom izjavom za javnost i medije.

 

Foto: Instagram.com

Kristina Karić Instagram

 

- Verujte mi da sam zatečen celokupnom situacijom što se tiče Stefana i devojke Nataše Savije. Jedino što mogu sada da izjavim da znam da su se Stefan i Nataša povremeno družili i da su bili dobri prijatelji. Šta se desilo, koji je razlog i pod kojim uslovima se desilo i ako se desilo ne mogu davati sud. Stefan se odselio iz porodične kuće po izlasku iz rijalitija tako da sad nemam ni od njega informaciju iz prve ruke - istakao je Karić, te je dodao:

Foto: Instagram.com

Kristina Karić i Osman Karić

 

- Kad ga budem video znaću više o situaciji koja se noćas izdešavala pa samim tim i dati sud o istoj. U svakom slučaju ne opravdavam nikakvo nasilje pa čak kad mi je sin u pitanju taman da mi je iz oka ispao ako ga je on napravio. Kao što sam već rekao u radio Amneziji ,nema zaštićenih. Verujte mi da se osećam kao da sve ovo sanjam i jedva čekam da se probudim iz ružnog sna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading