SRBIN SE PROVEO KAO BOS PO TRNJU U BUDVI! Momentalno kažnjen sa 2.000 evra, a evo i šta je uradio!

Autor:

Hronika

01.05.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno je u kontroli saobraćaja zaustavljeno vozilo marke „jaguar“ kojim je upravljao, inostranih registarskih oznaka, nakon čega mu je alkometrom utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,55 promila

SRBIN SE PROVEO KAO BOS PO TRNJU U BUDVI! Momentalno kažnjen sa 2.000 evra, a evo i šta je uradio!

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

Jedan Srbin proveo se kao bos po trnju u Budvi pošto je tokom redovne kontrole saobraćaja zaustavljen i testiran na prisustvo alkohola u organizmu.

Tom prilikom konstatovano je da ima 1.55 promila alkohola u organizmu, ali je on odbio da potpiše zapisnik, kako je navedeno, nije se slagao sa tim da u organizmu ima toliko promila koliko je policija tvrdila. 

- Sa tako utvrđenom vrednošću okrivljeni se na zapisniku nije saglasio, pa je odveden u zdravstvenu ustanovu, kako bi se podvrgnuo analizi krvi, koju je takođe odbio. Prethodno je u kontroli saobraćaja zaustavljeno vozilo marke „jaguar“ kojim je upravljao, inostranih registarskih oznaka, nakon čega mu je alkometrom utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,55 promila - navode iz Suda.

Osim izrečene kazne od 2.000 evra, koja mu je kao stranom državljaninu odmah naplaćena, izrečena mu je i zabrana upravljanja na teritoriji Crne Gore u maksimalnom trajanju, preneli su crnogorski mediji.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading