"UHAPŠEN JE POGREŠAN MILO": Saslušan predsednik opštine Budva - tereti se za stvaranje kriminalne organizacije

Autor:

Hronika

13.04.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božović je privedan danas oko 13 časova u SPO, a nakon saslušanja odveden je u prostorije CB-a, do privoda specijalnom državnom tužiocu.

"UHAPŠEN JE POGREŠAN MILO": Saslušan predsednik opštine Budva -  tereti se za stvaranje kriminalne organizacije

Foto: printskrin/Radio televizija Budva

Predsednik Opštine Budva Milo Božović saslušan je danas u Specijalnom policijskom odeljenju (SPO), a njegov advokat Miroje Jovanović kaže da je jutros uhapšen pogrešan Milo.

Jovanović je izjavio da nije dobio odobrenje da vidi svog klijenta u prostorijama SPO, te da čekaju saslušanje.

„Ja, kao branilac, nisam upoznat sa navodima i činjenicama koji mu se stavljaju na teret… Ovo je, čini mi se,  deo nekih, političkih igara, ali u narednim danima ćemo verovatno imati više odgovora“, rekao je Božovićev advokat, preneo je portal podgoričke Adria tv..

Božović je privedan danas oko 13 časova u SPO, a nakon saslušanja odveden je u prostorije CB-a, do privoda specijalnom državnom tužiocu.

Državni tužilac i portparol Vukas Radonjić ranije danas je kazao da po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), uz podršku i pomoć agencije Evropske unije za saradnju i sprovođenje zakona (EUROPOL), Specijalno policijsko odeljenje, uz logističku i operativnu pomoć Protivterorističke jedinice policije, preduzima mere i radnje u okviru izviđaja u dva krivična predmeta.

„O eventualnom lišenju slobode određenih lica i rezultatima mera i radnji koje su u toku, javnost će biti blagovremeno obaveštena“, kazao je Radonjić.

SDT tereti Božovića za stvaranje kriminalne organizacije i tri krivična dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, piše Pobjeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading