EVO GDE SE NALAZE KARIĆEVE BIVŠE: Dok traje potraga policije, Jovana napustila Beograd!

Autor:

Zabava

01.05.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok traje potraga za Stefanom Karićem, evo gde se sada nalazi njegova bivša devojka Jovana Ljubisavljević!

EVO GDE SE NALAZE KARIĆEVE BIVŠE: Dok traje potraga policije, Jovana napustila Beograd!

Foto: ST/N. Pančić, V. Lukić

Stefan Karić doveden je u skandalozne optužbe da je pretukao navodno starletu Natašu Šaviju prošle noći, zbog čega je ona završila na intezivnoj nezi. Šavija se oglasila i otkrila da joj je slomljena jagodična kost, zbog čega će morati da ide na operaciju. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Stefan Karić i Nataša Šavija

 

I dok svi čekaju potvrdu gde se Karić nalazi, budući da mu se gubi svaki trag, njegova bivša devojka i voditeljka Jovana Ljubisavljević uživa u današnjem danu. Naime, Jovana je spakovala kofere i sa svojim novim dečkom Bogdanom Srejovićem otputovala na bazen.

Njih dvoje su se prepustili uživanjem, a Jovana je na Instagram profilu objavila stori na kom je pokazala kako uživa sa Bogdanom. 

Foto: Instagram.com

Jovana Ljubisavljević Instagram

 

- Volela bih da kažem, rekla sam da se neću oglašvati, svi očekuju sad šta jedem, gde smo seli, kad smo legli... Ono što odlučimo da podelimo, mi ćemo podeliti. Ja sutra mogu da postanem gospođa Srejović, a mogu i da završim sa njim i da niko ne zna - govori Jovana u Estradnom savetovalištu i dodaje:

-Mnogi su komentarisali da se obelodanili, ne, kad sam rekla, to se desilo. Izlazili smo, u krugovima društva, upoznavali smo se, možda je tu bilo od prvog dana nešto, ja sam imala medijski linč, selidba, on je bio uz mene, ja uz njega kroz teške trenutke.

Pored Jovane, Iva Grgurić takođe je pored svoje jače polovine. A u ponoć joj je napravio iznenađenje povodom njenog rođendana, o čemu smo pisali već. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading