ŠOK! Hrvati bili u Areni, njihova reakcija sve ZAPREPASTILA: Navijači Partizana ovo MORAJU DA ČUJU!

Autor:

Sport

03.05.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikada nešto slično nismo doživeli", navode naše komšije.

ŠOK! Hrvati bili u Areni, njihova reakcija sve ZAPREPASTILA: Navijači Partizana ovo MORAJU DA ČUJU!

Foto: Starsport

Beogradska Arena pred meč Partizana i Reala

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem meču plej-of serije Evrolige od Reala u beogradaskoj Areni rezultatom 82:80.

Nisu uspeli izabranici Željka Obradovića da slave i "ometlaju" Real, ali su pružili odličnu partiju i pored toga što u timu nije bilo Kevina Pantera i Matijasa Lesora.

Na krilima navijača, crno-beli su bili blizu nove pobede, a atmosfera iz beogradske Arene odjeknula je širom regiona. Posebno su oduševljeni bili Hrvati, pa je tako na portalu "Indeks" osvanuo tekst sa naslovom "Bili smo na spektaklu Partizana i Reala. Nikad nešto slično nismo doživeli".

Republika

Foto: Starsport

Atmosfera pred početak utakmice između Partizana i Reala

 

Naše komšije bile su oduševljene čitavom atmosferom, pa su, između ostalog, navele:

Svi, od prvog do poslednjeg, pevali su himnu Partizana pre utakmice, a u trenutku podbacivanja atmosfera je na vrhuncu. Energija koju Obradovićev tim u tom trenutku crpi s tribina je neverovatna i Real uopšte ne zna odakle crno-beli udaraju. I nije u tom trenutku zaista važno jeste li iz Zagreba, Splita ili Sarajeva niti za koga navijate. Kao što ni košarkaškim fanovima u Zagrebu, Splitu ili Sarajevu nije bitno odakle je Željko Obradović kad ga dočekaju aplauzom u svojim dvoranama - navodi se u tekstu, pa nastavlja:

- Atmosfera u Areni nikoga ne može ostaviti ravnodušnim i nije čudo da se Evroliga i čitava Evropa čude i dive snimcima koji dolaze iz Beograda. Tribine su u tom trenutku i šesti i sedmi igrač i Obradovićevi igrači u toj atmosferi mogu da zdrobe sve velikane.

Kasnije autor teksta piše i o samoj utakmici, kao i reakcijama posle meča, ali je i dalje u centru pažnje njegovo oduševljenje.

Nema sumnje da će tek da se oduševi ako dođe i na četvrtu utakmicu koja je na programu u četvrtak od 20.30 na istom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading