PRETNJE ZA PARTIZAN: Nema NIKAKVIH problema, prošli smo NAJGORE!

Autor:

Sport

25.04.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat Mario Hezonja najavio je okršaj sa crno-belima.

PRETNJE ZA PARTIZAN: Nema NIKAKVIH problema, prošli smo NAJGORE!

Foto: Starsport

Hezonja i Obradović

Košarkaši Partizana kreću svoj put ka fajnal-foru Evrolige.

Četa Željka Obradovića do završnog turnira elitnog evropskog takmičenja pokušaće da dođe preko Reala, a prvi meč plej-ofa igraće se u Madridu u utorak od 20.45.

Pred ovaj duel svoje utiske izneo je i jedan od najboljih igrača "kraljevskog" kluba, Mario Hezonja.

Imamo starijih igrača od kojih situacija možda zahteva više, ali nisam primetio nikakav problem ni kod njih. Ovo je najbolje vreme sezone i na ličnom nivou potpuno sam spreman. Nikad se nisam žalio na raspored. Doigravanje je najbolje vreme sezone jer je najlepše za navijače, igrače, trenere, klubove, za sve. Nema mesta za greške, treba ih smanjiti na minimum i biti što fokusiraniji - rekao je Hezonja, pa dodao da su košarkaši Reala prošli najgore kada su povrede u pitanju:

Republika

Foto: Starsport

Hezonja i Musa

 

- Stalno nam je neko povređen, sve smo to prošli. Da, Dek i ja više smo u takvim situacijama igrali unutra, ali imamo visoku ekipu i puno igrača može doprineti i pomoći dok nam se Porije ne vrati.

I pored kadrovskih problema Hrvat veruje u svoj tim.

Ali moramo biti najbolje verzije sebe, kao što smo trebali biti za završnicu Kupa, ali sad se bolje poznajemo kao tim. Trebalo nam je vremena kao grupi, bilo je novih igrača, ali sad smo na vrlo visokom nivou kao ekipa, s puno hemije na terenu i izvan njega - zaključio je Mario Hezonja.

Prva utakmica plej-ofa Evrolige između Reala i Partizana na programu je u utorak od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading