ATLANTA PRED ELIMINACIJOM: Tejtum i Braun predvodili Boston, Bogdanović skroman! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2023

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu uspeli da odbrane svoj domaći teren.

ATLANTA PRED ELIMINACIJOM: Tejtum i Braun predvodili Boston, Bogdanović skroman! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Markus Smart zakucava pored Bogdana Bogdanovića

Košarkaši Boston Seltiksa zabeležili su trijumf u Džordžiji, pošto su sa 129:121 porazili Atlanta Hokse, čime su stekli prednost od 3:1 u četvrtfinalnoj seriji Istočne konferencije u okviru plej-ofa NBA lige.

Seltikse je do pobede predvodio Džejson Tejtum sa 31 poenom, uz sedam skokova, dok je isti poenterski učinak ostvario i Džejlen Braun. Odličan je bio i Markus Smart sa 19, dok je jedan manje dodao Derik Vajt.

Sa druge strane, nije pomogla ni maestralna partija Treja Janga, koji je ubacio 35 poena, uz čak 15 asistencija. Odličan je bio i Deandre Hanter sa 27, dok je Dežonte Marej stao na 23. Skromnu partiju je pružio Bogdan Bogdanović, koji je imao osam poena i dva skoka, za nešto manje od 20 minuta na terenu.

Boston je od starta bolje zaigrao, pa su već u prvoj deonici stigli do dvocifrene prednosti, od čega domaćin nije uspeo da se oporavi. Serijom na kraju treće deonice su Hoksi prišli na svega tri poena minusa (90:87), ali je to sve što su uspeli, pa je favorit u ovoj seriji stigao do brejka, a priliku da zaključe seriju će imati na svom terenu, u meču koji će biti odigran u noći utorka i srede, od 01:30 po našem vremenu.

Pobednik ovog duela će u polufinalu Istoka igrati sa Filadelfija 76ersima, koji su sa 4:0 počistili Bruklin Netse i obezbedili sebi mesto u narednoj fazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading