SRBIN GAZIO SELTIKSE, PA SE "IZGUBIO"! O ovom POENU Bogdanovića dugo će se PRIČATI! Atlanta ZAUSTAVILA Seltikse! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.04.2023

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlante pobedili su u trećem meču plej-ofa Zapadne konferencije Boston rezultatom 130:122 i smanjili vođstvo Seltiksa u seriji.

SRBIN GAZIO SELTIKSE, PA SE "IZGUBIO"! O ovom POENU Bogdanovića dugo će se PRIČATI! Atlanta ZAUSTAVILA Seltikse! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Iako gosti važe za apsolutnog favorita u ovom duelu plej-ofa, Hoksi su se isprsili pred Bostonom i pokazali da neće olako "prodati kožu".

Zahvaljujući Bogdanu Bogdanoviću, koji je blistavim izdanjem u uvodnih 24 minuta pokrenuo Atlantu i najavio rezultatski preokret, domaćin je uspeo da smanji rezultat u seriji i najavi bar još dva meča sa Seltiksima.

Reprezentativac Srbije je do poluvremena radio šta je hteo, pogađao sa svih strana. Nema sumnje da će se o njegovoj trojki kod vođstva domaćih 56:53 dugo pričati, pogodio je gotovo "iz svlačionice".

Treba reći da je Bogdan prvi deo susreta završio bez promašaja! A, onda potpuno "nestao" sa parketa!

Naime, Bogdanović je do poluvremena šutirao bez promašaja, pogodio tri trojke, uz nepogrešiv šut iz igre 6/6!

Međutim, u drugom delu meča, srpski košarkaš je potpuno stao, upisavši samo još dve uhvaćene lopte i jednu asistenciju. Razlog tome može da bude i "nokaut" koji je pretrpeo od Malkolma Brogdona, koji ga je udario u lice, pa jedan od heroja Atlante je tom prilikom na kratko ostao da čuči na parketu.

Hokse je do pobede vodio Tre Jang sa 32 poena i devet dodavanja, Dedžuonte Marej ga je ispratio sa sedam koševa manje. Uz Bogdanovića i Sadik Bej je dodao 15 poena i osam skokova, a dabl-dabl učinak je zabeležio Klint Kapela sa 10 poena i 11 skokova.

Što se tiče Seltiksa, Džejson Tejtum je izdominirao sa 29 poena i 10 skokova, pet poena manje postigao je Markus Smart uz osam dodavanja, Brogdon je dodao 17, Braun dva koša manje, a Vilijams se zaustavio na 14 poena.

Foto: printscreen/sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading