NIŠTA OD BOGDANOVIĆA: Reprezentativac Srbije PRESKAČE finale NBA sezone!

Autor:

Sport

09.04.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš igrač neće biti na terenu u Bostonu.

NIŠTA OD BOGDANOVIĆA: Reprezentativac Srbije PRESKAČE finale NBA sezone!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Završava se regularni deo NBA sezone, a u nedelju su na programu svih 15 utakmica, nakon kojih ćemo znati tačan poredak pred start plej-ofa, kao i plej-in turnira.

Nije ostalo previše nepoznanica, brojne ekipe nemaju za šta da igraju u poslednjem meču, pa su se treneri uglavnom odlučili da odmore osvoje startere, kako bi što spremniji dočekali start doigravanja.

Jedan od njih je i Kvin Snajder, koji će u poslednjem meču regularnog dela, u kom će Atlanta gostovati Bostonu, odmoriti gotovo sve najbolje igrače, sa izuzetkom Diandrea Hantera.

To znači da na terenu nećemo videti ni reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića. Kao razlog je navedena blaga povreda kolena, ali je jasno da je cilj samo sačuvati glavne igrače povrede u nebitnom meču.

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović u dresu Atlanta Hoksa

Osim Bogdanovića, na terenu nećemo videti ni Treja Janfga, Dižontea Mareja, Džona Kolinsa, kao ni Klinta Kapelu.

Podsetimo, Atlanta Hoksi su reguarni delo sezone završili na osmom mestu Istočne konferencije, nevezano za rezultat koji će večeras ostvariti.

U prvom kolu plej-in turnira ih čeka okršaj sa Majami Hitom, a u slučaju pobede, u plej-ofu će se sastati upravo sa Boston Seltiksima. U slučaju poraza, za osmo mesto će igrati protiv boljeg iz duela Čikago Bulsa i Toronto Reptorsa. Ukoliko i taj meč izgube, nećemo ih gledati u glavnom delu doigravanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading