NBA: Žestok ŠAMAR Bogdanovićevoj Atlanti, Bobi koristio svaki minut! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.04.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljen je regularan deo NBA sezone, desetkovana Fila hvata zalet za plej-of, pobedio i Bobijev Hjuston.

NBA: Žestok ŠAMAR Bogdanovićevoj Atlanti, Bobi koristio svaki minut! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdanovićev šut preko Nijanga (Filadelfija)

U noći između petka i subote na programu je bilo 11 NBA utakmica, a od srpskih košarkaša na parketu su se našli Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović.

Bogdanovićeva Atlanta doživela je težak poraz od Filadelfije rezultatom 136:131, posle produžetka, a interesanto je istaći da su 76ersi meč odigrali bez svih pet startera.

Do pobede su ih predvodili Nijang i Mekdenijels sa po 24 poena. Hoksima nije pomogao ni brutalan dabl-dabl Janga (27 koševa, 20 asistencija), a Bogdanović je igrao 18 minuta i za to vreme uspeo je da postigne devet poena (3/6 iz igre) i uhvati dve lopte.

Grin i Porter su sa po 26 koševa nosili Hjuston do trijumfa u Šarlotu (112:109), uz solidnu rolu Marjanovića. Bobi je dao četiri koša (bez promašaja), uz dva skoka za svega sedam minuta koliko je igrao, a Roketsi su uspeli da iščupaju slavlje u neizvesnoj završnici.

Kari i Tompson su doneli još jednu pobedu Golden Stejtu, ovoga puta nad Sakramentom sa 119:97, dok je Dalas poražen kod kuće od Čikaga (112:115), uz tek 13 poena Slovenca Luke Dončića.

Regularan deo sezone nastavlja se večeras od 21:30, kada će Jokićev Denver gostovati Juti u Solt Lejk Sitiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading