PAVIĆEVIĆ PRED DOLAZAK ZVEZDE! Nisu nepobedivi!

Autor:

Sport

19.04.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević izjavio je danas da očekuje od igrača da uživaju u meču sa Crvenom zvezdom.

PAVIĆEVIĆ PRED DOLAZAK ZVEZDE! Nisu nepobedivi!

Foto: Starsport

Mornar će sutra u Baru od 19 sati dočekati Crvenu zvezdu u odloženoj utakmici 23. kola regionalnog takmičenja.

- Za nas je ovo praznik košarke i drago nam je što već sedmu godinu uzastopno možemo našim navijačima i sugrađanima da priredimo jedan ovakav spektakl u našoj "Topolici". Što se samog protivnika tiče, ne treba trošiti reči. Crvena zvezda je izuzetna evroligaška ekipa sa izvrsnim individualcima na svim pozicijama. Od mojih momaka očekujem da igraju rasterećeno i da uživaju onoliko koliko im protivnik dozvoli - rekao je Pavićević, prenose podgoričke Vijesti.

Crvena zvezda je u prvom meču ove sezone u Beogradu slavila rezultatom 93:77.

- Čast je igrati i biti na terenu sa igračima kalibra kao što su košarkaši Crvene zvezde. Znamo kakav kvalitet poseduju, a takođe znamo da nisu nepobedivi. Uz podršku navijača mi ćemo pokušati da režiramo iznenađenje - istakao je košarkaš Mornara Antonio Vranković.

Foto: Mornar-Barsko zlato/MEDIA Pro

 

Izabranici Duška Ivanovića su u međuvremenu savladali Split u dvorani "Aleksandar Nikolić" u poslednjem 26. kolu AdmiralBet ABA lige, a rukovodstvo takmičenja je izabralo Filipa Petruševa za MVP prethodne runde.

Crveno-belima predstoje još jedan odložen meč, iz trećeg kola, protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, koji je na programu u ponedeljak 24. aprila od 18 časova.

Tim sa Malog Kalemegdana trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli, sa 21 pobedom i tri poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading