"PANTERI" NAMUČILI PARTIZAN: Ledej sačuvao prvo mesto crno-belima!

Autor:

Sport

03.04.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" nastavio sa odličnim partijama u regionalnoj ligi.

"PANTERI" NAMUČILI PARTIZAN: Ledej sačuvao prvo mesto crno-belima!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su FMP kao gosti sa 97:91 u meču 24. kola AdmiralBet ABA lige. Crno-beli su trijumfom u Železniku zadržali lidersku poziciji u regionalnom takmičenju, a najzaslužniji za 21. pobedu u sezoni bio je Zek Ledej. Amerikanac je postigao 19 poena uz 6 skokova za indeks korisnosti 25.

Partizan je u prvom poluvremenu u Železniku imao lepu razliku. Vodio je sa 12 poena prednosti da bi FMP to prepolovio do velikog odmora. U trećoj četvrtini je Partizan nalazio ofanzivni ritam, najpre preko Nanelija, a zatim i preko Eksuma i Ledeja da bi FMP odgovarao preko Meninga, Mura i Pavićevića. Tako je i domaća ekipa imala solidan ofanzivni ritam, ali on nije opstao u četvrtoj četvrtini. Pri rezultatu 89:95 "panteri" su imali nekoliko napada da uvedu meč u dramatičnu završnicu, ali Bič i Mur nisu uspeli u tome.

Najefikasniji je kod Partizana bio Zek Ledej sa 19 poena, Dante Eksum je imao 16, a Aleksa Avramović i Jam Madar po 14. Kod FMP Aleksa Stepanović je imao 21 poen, a Čarls Mening 18.

Ekipa Željka Obradovića sačuvala je lidersku poziciju i sada je na učinku 21-2, FMP je peti sa skorom 13-11.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BAS DOMACINI

03.04.2023 23:21

Javor namucio PARTIZAN. To je pravi NASLOV. SUDIO u korist Zvezde a zasto samo on zna. I jos jedan !