LAŽNA UZBUNA ZA GROBARE: Povreda Partizanove uzdanice, pa sjajna vest na startu Kupa Radivoja Koraća!

Autor:

Sport

15.02.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dobro počelo po izabranike Željka Obradovića.

LAŽNA UZBUNA ZA GROBARE: Povreda Partizanove uzdanice, pa sjajna vest na startu Kupa Radivoja Koraća!

Foto: Starsport

Đorđije Jovanović sa saigračima iz Partizana

Košarkaši Partizana započeli su svoj pohod na osvajanje Kupa Radivoja Koraća, a prvi rival za beogradske crno-bele je ekipa Spartaka iz Subotice.

Meč u Nišu je počeo u 18 časova, a Željko Obradović, trener ekipe Partizana, odlučio je da na teren pošalje startnu petorku u kojoj se nalaze samo srpski igrači.

Jedan od njih je bio i Tristan Vukčević, koji je utakmicu započeo sjajnim zakucavanjem, ali je loše doskočio, pa je na kraju izvrnuo zglob. Ostao je košarkaš Partizana da leži u bolovima, pa je nakon pomoći doktora iznet sa terena.

Foto: Starsport

Tristan Vukčević, košarkaš Partizana

Ipak, mladi košarkaš se vratio na teren krajem druge deonice, što svakako može da raduje navijače Partizana pred nastavak takmičenja u Nišu.

Ukoliko savladaju Spartak, košarkaši "parnog valjka" će se u polufinalnom meču, koji je na programu u petak u 21 čas, sastati sa pobednikom duela u kome se sastaju Crvena zvezda i Borac iz Čačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading