OBRADOVIĆ PRED KUP: Trener Partizana upozorio igrače pred meč sa Spartakom!

Autor:

Sport

14.02.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba maksimalno oprezan pred prvi meč u Nišu.

OBRADOVIĆ PRED KUP: Trener Partizana upozorio igrače pred meč sa Spartakom!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana putuju u Niš, gde će od srede nastupati na Kupu Radivoja Koraća, na kom će pokušati da ove godine stignu do prvog mesta.

Na startu turnira ih očekuje meč sa ekipom Spartaka iz Subotice, koji je na programu u sredu od 18 časova, a trener Željko Obradović je izneo svoje utiske pred start ovog duela.

- Kup je specifično takmičenje, moramo meču da pristupimo sa maksimalnim oprezom. Drago mi je da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljom i trenerom Spartaka Željkom Lukajićem. Imaćemo nekoliko treninga pre utakmice. Poštujemo protivnika, ali moramo maksimalno da budemo koncentrisani, jer želimo da ovo takmičenje krenemo sa pobedom - izjavio je Obradović.

Foto: Starsport

Željko Obradović, trener Partizana

Sa njim se složio i Danilo Anđušić, bek crno-belih, koji je izjavio da je Partizan fokusiran samo na prvi meč u Nišu.

- Sigurno je da će košarkaši Spartaka doći motivisani u Nišu i pretpostavljam da će protiv nas odigrati najbolje što mogu. Moramo od prvog minuta da nametnemo svoj ritam i ostvarimo pobedu. Tek onda ćemo da razmišljamo o narednim rivalima - kazao je Anđušić.

Ukoliko savladaju Spartak, crno-bele u polufinalu čeka pobednik duela u kom se sastaju Crvena zvezda i Borac, tako da bismo "večiti derbi" mogli da imamo na programu već u petak, kada su na programu polufinala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading