Zvezda se IZVUKLA, ali sledeći put NEĆE!

Autor:

Sport

13.10.2020

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastavka sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaš Borca Brajs Džons izjavio je da je Crvena zvezda zasluženo pobedila u Čačku u drugom kolu ABA lige, ali da taj neuspeh treba da ostave iza sebe i da se okrenu novim izazovima.

- Jednostavno, moramo utakmicu sa Crvenom zvezdom ostaviti iza sebe, a misli usmeriti na naredne izazove. Očekujem da tokom sezone napredujemo i dodatno poboljšamo svoju igru, a sa Zvezdom ćemo se još jednom sastati, pa se nadam da će tada naš otpor biti drastično jači. Iz ovog poraza moramo izvući pouke, kako nam se greške ne bi ponavljale - rekao je Džons za klupski sajt.


Seriju teških utakmica na Jadranu ekipa Marka Marinovića nastavlja u subotu do 19 sati protiv podgoričke Budućnosti na gostovanju.

- U subotu nas očekuje novi veliki okršaj sa izuzetno kvalitetnom ekipom Budućnosti. Kao u svakom meču, trudićemo se koliko možemo i želećemo da pobedimo, bez obzira koliko se moćan protivnik nalazi ispred nas. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za meč u Crnoj Gori - zaključio je Džons.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading