PARTIZAN IDE NA TURNEJU U RUSIJU: Otkriveni detalji boravka u Moskvi i visina zarade!

Autor:

Sport

18.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će imati dobru pripremu za narednu sezonu.

PARTIZAN IDE NA TURNEJU U RUSIJU: Otkriveni detalji boravka u Moskvi i visina zarade!

Foto: Starsport

Partizan sa velikim nestrpljenje iščekuje predstojeći pripremni period, kao i za učešće na turniru u ruskoj prestonici. Prema informacijama koje su procurile, ekipa će prvo odraditi bazični deo priprema u Sloveniji, a zatim se preseliti u Moskvu gde će učestvovati na turniru.

Kao i prethodnih godina, Partizan će bazični deo priprema odraditi u Sloveniji. Detalji o lokaciji i rasporedu priprema još uvek nisu objavljeni, ali se očekuje da će tim imati intenzivan rad kako bi se što bolje pripremili za izazove koji ih očekuju.

Nakon završetka priprema u Sloveniji, ekipa će se preseliti u Moskvu gde će učestvovati na turniru. Partizan će imati priliku da odmeri snage sa bratskim klubom CSKA, kao i Dinamom, dok će ime trećeg protivnika biti objavljeno naknadno.

Interesantna informacija je da će sve troškove puta i boravka ekipe u ruskoj metropoli snositi domaćin turnira, dok će Partizan od samog učešća inkasirati 100.000 evra. Ovo predstavlja značajan finansijski podsticaj za klub, ali takođe naglašava ozbiljnost takmičenja i važnost priprema za predstojeću sezonu.

Kao što se vidi iz navedenih informacija, Partizan ozbiljno pristupa pripremama za narednu sezonu, te se očekuje da će ekipa dati sve od sebe kako bi postigla što bolje rezultate. S obzirom na značaj turnira u Moskvi i finansijske beneficije koje donosi, očekuje se da će crno-beli biti dodatno motivisani da ostvare uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading