PARTIZAN BEZ DULJAJA IDE NA MEGDAN ZVEZDI: Poznato ko će biti na klupi crno-belih protiv večitog rivala!

Autor:

Sport

15.04.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna legenda na klupi tim iz Humske.

PARTIZAN BEZ DULJAJA IDE NA MEGDAN ZVEZDI: Poznato ko će biti na klupi crno-belih protiv večitog rivala!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana izgubili su od Čukaričkog rezultatom 3:2 u okviru poslednjeg kola regularnog dela Superlige Srbije. Osim poraza crno-beli su doživeli još jedan velikih peh na ovoj utakmici. Naime, trener parnog valjka, Igor Duljaj zaradio je javnu opomenu, pa tako neće moći da diriguje sa klupe u subotu protiv Crvene zvezde u 173. večitom derbiju.

Ovo će definitivno biti problem za igrače Partizana, pošto je Duljaj veliki motivator ekipe i njegovo prisustvo. Umesto njega okršaj protiv crveno-belih vodiće legendarni Albert Nađ. Bivši igrač Partizana je već bio u stručnog štabu crno-belih kao pomoćnik Savi Miloševiću, a kao trener je vodio Rakovicu i Teleoptik, a i poseduje UEFA PRO licencu.

Foto: Starsport

 

Partizan u plej-of ulazi kao drugi sa sedam boda zaostaka u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu. Crno-beli su sezonu krenuli turbulentno, ali su se brzo konsolidovali i bili pravo iznenađnje. Niko za tim iz Humske nije verovato da će na kraju jesenjeg dela šampionata biti na prvom mestu i pobediti najskuplji tim Zvezde u istoriji. 

Biće zanimljivo videti konačni epilog Superlige Srbije. Takođe, Partizan u plej-of domaćeg šampionata ulazi sa sedam boda manje u odnosu na Crvenu zvezdu, tako da će ovaj večiti derbi biti od velikog značaja i da će sigurno biti presudan u borbi za šampionsku titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading