NAĐ MIRAN POSLE DERBIJA: GINEMO SVI ZAJEDNO! MILOJEVIĆ IMA NEJASNOĆE: "Ja to ne mogu da objasnim!"

Autor:

Sport

20.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl smo imali na Marakani.

NAĐ MIRAN POSLE DERBIJA: GINEMO SVI ZAJEDNO! MILOJEVIĆ IMA NEJASNOĆE: "Ja to ne mogu da objasnim!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su nad Partizanom na Marakani u prvom kolu plej ofa Superlige Srbije posle neverovatnog preokreta sa 3:2.

Trener crveno-belih Vladan Milojević posle velike pobede nije razumeo neke stvari u vezi igre svog tima.

- Kao i u prvom derbiju - nismo uspeli da kontrolišemo utakmicu. Ne radi se to igrom, nego rezultatom. Ponovo smo morali da jurimo rezultat... Radimo neke stvari koje mi na ovom nivou nisu jasne, ne planiramo to, ali to je za moj razgovor sa igračima. Teško je igrati nakon gola Partizana, branili su se u niskom bloku, otvorili smo sve linije, to su znali da iskoriste dobrim pasovima Zahida i Natha, brzinom Severine, Kalulua i Baždara. Totalno mi je nejasno da je Glazer branio čistu šansu u prvom minutu... Imali smo toliko šansu da je neverovatno da nismo dali gol. Ja to ne mogu da objasnim, ali to je fudbal. Nadam se da ćemo naučiti na greškama za sledeći derbi koji je u sredu. Čestitam svim akterima, sadržajan derbi, dosta golova - rekao je Vladan Milojević. 

Ponosan je bio strateg crveno-belih na činjenicu da se njegova ekipa nije predala ni nakon što je Partizan došao do vodećeg gola u drugom poluvremenu.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević sa pomoćnikom

- Želim da gledam pozitivno na stvari, samo sam analizirao tok utakmice. Ovakvi mečevi su kao evropski, drugačije je juriti rezultat i imati rezultat. Partizan je izašao sa dva zadnja vezna, tražili su šansu u brzini, napadali smo, a oni su davali golove. Imali su priliku da reše utakmicu iz kontre. Dobro je što ne odustajemo, to ne želim da vidim, to nam je dala istorija Crvene zvezde. Moramo da izađemo i da se borimo, sa te strane im čestitam - podvukao je Milojević. 

Trener Partizana Albert Nađ bio je neizvestan pred ovaj meč zbog kamena u bubregu, ali je ljubav ka klubu prevagnula.

- Čim sam ovde, Bogu hvala dobro sam. Partizan je moja večita ljubav, nemam problem da upropastim zdravlje zbog kluba. Kada treba da se gine, onda ginemo svi. Moglo je više, sigurno. Primili smo brzo prvi gol, Zvezda je imala veći posed, više šansi, a mi smo igrali kako smo želeli. Prepustili smo inicijativu i pokušali da ih ugrozimo iz kontri. Rezultat nije realan, nismo zaslužili da izgubimo, ali imamo utakmicu i u sredu - rekao je Albert Nađ. 

Nije hteo pomoćni trener crno-belih mnogo da priča o suđenju.

- Mora da se pogleda snimak, sa kamera se mnogo bolje vidi. Smatraju da je bio prekršaj kod drugog gola, ali je to nebitno. Crvena zvezda je pobedila i sada se spremamo za polufinale Kupa. Svaka utakmica je posebna za sebe, ovo što se desilo danas ne mora da znači da će se desiti u sredu. Pripremićemo se na najbolji način i pokušati da izbacimo Zvezdu iz Kupa - podvukao je prvi asistent Igora Duljaja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading