DIVNE VESTI! ĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA TRUDNA! Nazvaće sina po Siniši!

Autor:

Sport

14.04.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je ovo lepo čuti...

DIVNE VESTI! ĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA TRUDNA! Nazvaće sina po Siniši!

Foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Radosne vesti u domu Mihajlovića: Virdžinija Mihajlović očekuje sina i planira da ga nazove po ocu

Virdžinija Mihajlović, ćerka preminulog fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića, obradovala je javnost lepim vestima o trudnoći i planovima za imenovanje sina. Pilikom nedavnog gostovanja u jednoj italijanskoj emisiji, Virdžinija je saopštila da će uskoro postati majka dečaka i da planira da ga nazove Siniša Lav, odnosno Siniša Leone na italijanskom jeziku.

Saopštenje u javnosti

Republika

Foto: Instagram.com

Virdžinija i njen izabranik

Vest o trudnoći i imenovanju sina Virdžinija je podelila u javnosti tokom gostovanja u popularnoj emisiji, gde je izrazila svoju radost zbog dolaska novog člana porodice. Ova vest izazvala je veliku pažnju i empatiju kod mnogih ljudi, koji su preplavljeni emocijama čestitali budućoj majci na ovom divnom događaju.


Podrška na društvenim mrežama

Radosne vesti brzo su se proširile društvenim mrežama, gde su prijatelji, poštovaoci fudbala i javne ličnosti izrazili svoju podršku i čestitke Virdžiniji i njenoj porodici. Mnogi su istakli koliko im znači ova vest i kako veruju da će mali Siniša Lav uneti radost i sreću u njihov dom.

Porodično nasleđe

Virdžinija, koja već ima ćerkicu, sada će proširiti porodicu sa sinom, čime će se nastaviti i očevo fudbalsko i porodičnio nasleđe. Imenovanje sina po Siniši Mihajloviću predstavlja emotivan i snažan gest kojim se čuva sećanje na voljenog oca i istovremeno iskazuje poštovanje prema njegovom nasleđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading