ŠOKANTE VESTI IZ RUSIJE! Preminuo sportista MEĐUNARODNOG RENOMEA!

Autor: M. M.

Sport

08.04.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 34. godine.

ŠOKANTE VESTI IZ RUSIJE! Preminuo sportista MEĐUNARODNOG RENOMEA!

Foto: shutterstock

Svet biciklizma odnedavno je zavijen u crno nakon što je ruski Savez objavio tužnu vest o smrti Alekseja Vladimiroviča Cateviča, reprezentativca te zemlje koji je preminuo u 34. godini. Ovaj iznenadni gubitak je duboko potresao biciklističku zajednicu, a reakcije na tužnu vest su stizale sa svih strana.

U oproštajnoj poruci Biciklističkog saveza Rusije, istaknuto je da je Aleksej Catevič bio zaslužni sportista međunarodnog renomea. Savez je izrazio duboko saosećanje sa Catevičevom porodicom, bliskim prijateljima i svima koji su poznavali ovog sjajnog sportistu. Ovakva neočekivana vest ostavila je mnoge u šoku i tuzi.

- Sa dubokom žalošću saopštavamo da je prerano skončao zaslužni sportista Rusije međunarodne klase, Aleksej Vladimirovič Catevič. Naš Savez izražava duboko saosećanje sa rodbinom, bliskima i svima koji su poznavali Alekseja Vladimiroviča - navodi se na Telegram kanalu Biciklističkog saveza Rusije

Vjačeslav Jekimov, predsednik Federacije biciklizma Rusije (FVSR), priznao je da ga je vest o Catevičevoj smrti potpuno šokirala. 

- Šokirala me je ova novost. Smrt je zadesila mladnog momka. A o njemu mogu da govorim samo najlepše stvari, još od kada je vozio za Katjušu. Postoje isključivo dobra sećanja na njega... Najdublje saučešće porodici i bližnjima - rekao je Jekimov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading