JEZIVA SMRT! MMA borac preminuo usred meča! Imao je SAMO 17 GODINA (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

02.04.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija se dogodila u drugoj rundi meča.

JEZIVA SMRT! MMA borac preminuo usred meča! Imao je SAMO 17 GODINA (VIDEO)

Foto: Promo foto

Na nedavno održanom MMA turniru u Kazahstanu dogodila se ogromna tragedija koja je šokirala svet. Naime, 17-godišnji borac Kanat Ahunov preminuo je tokom meča, ostavljajući sve u šoku i neverici.

Tragedija se dogodila u drugoj rundi meča, kada je Ahunov primio udarac u stomak i momentalno pao. Iako su mu odmah pritekli u pomoć medicinski radnici, nažalost, nisu uspeli da mu spasu život. 

Nakon ovog tragičnog događaja, postavlja se pitanje da li je Ahunov bio u potpunosti sposoban za meč. Trener je izjavio da je od njega zatraženo lekarsko uverenje pre meča, ali da je Ahunov tvrdio da je sve u redu. Ova tragedija baca senku sumnje na sigurnosne mere i procedure koje su prethodile meču.

- Došao je, rekao da mu je loše, izvadio je štitnik za zube, a ja sam mu dao vode. Onda sam ga pitao – hoćeš li nastaviti da se boriš, da li je sve u redu? Rekao je da, udahnuo i izdahnuo tri puta i posle oko 20 sekundi pao. Udarac neprijatelja je već bio u fazi pada. Ovo se može videti na snimku, nije pao od udarca. Kada je pao, njegov protivnik se obradovao jer je mislio da ga je nokautirao. Odmah smo pritrčali, skinuli šlem, izvukli štitnik za zube, mislio sam da mu je jezik upao, ali sve je bilo na svom mestu. Lekari su konstatovali zastoj srca - rekao je njegov trener.

Trenutno se još uvek ne zna tačan uzrok Ahunovljeve smrti, a istraga je u toku. Ovaj događaj je potresao celu MMA zajednicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading