HITNA POMOĆ ZAKAZALA! Nova tragedija u fudbalu! Mladić PREMINUO posle JEZIVOG duela na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.03.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambulantna kola zakasnila na utakmicu.

HITNA POMOĆ ZAKAZALA! Nova tragedija u fudbalu! Mladić PREMINUO posle JEZIVOG duela na terenu! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Fudbalski svet je potresen još jednom tragičnom vesti - mladi Alžirac Vasim El Gazar preminuo je nakon teškog pada tokom prvenstvene utakmice njegovog kluba koji se zove Vadi El Ma.

Nesrećni momak je pao direktno na glavu tokom duela sa protivničkim fudbalerom, a uprkos desetodnevnoj borbi lekara za njegov život, on je nažalost podlegao povredama.

Jedan od ključnih detalja koji je dodatno uznemirio javnost jeste nedostatak potrebne prve pomoći na licu mesta i kašnjenje dolaska ambulantnih kola. Nažalost, mladić je vrlo kasno prevezen u bolnicu, čak i privatnim automobilom, što je dodatno produžilo vreme do medicinske intervencije.

Povreda koju je nesrećni El Gazar pretrpeo tokom pada bila je izuzetno ozbiljna, što je zahtevalo intenzivnu medicinsku negu i borbu lekara za njegov život. Tokom 10 dana, medicinski tim je uložio napore da spasu mladića, ali nažalost, povrede su bile preteške.

Tragični slučaj Vasima izazvao je veliku tugu među u ovom klubu. Fudbalski savez Alžira i njegov predsednik Valid Sadi iskazali su duboko žaljenje i izjavili saučešće porodici preminulog dečaka.

Ova tragedija dodatno je istakla važnost adekvatne medicinske podrške na sportskim događajima i potrebu za hitnim reagovanjem u slučaju povreda. Mnoge sportske organizacije u Alžiru su već pokrenule inicijative za unapređenje prve pomoći i brze reakcije u slučaju hitnih situacija na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading