VODITELJKA ELITE UNELA KLJUČNU INFORMACIJU: Ukućani prebledeli od ŠOKA, ovoga su se najviše plašili!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić je ukućanima saopštila informaciju i odluku iz spoljnog sveta.

VODITELJKA ELITE UNELA KLJUČNU INFORMACIJU: Ukućani prebledeli od ŠOKA, ovoga su se najviše plašili!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Eliti su se sinoć održale još jedne nominacije, gde su ukućani birali između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, koji su izabrani za ovonedeljne potrčke, a kasnije je voditeljka Ivana Šopić saopštila takmičarima ko je nominovan od strane Odabranih učesnika, kao i publike najgledanijeg rijalitija.

- Miljana Kulić nominovana je od strane ukućana, Slađa Blinda i Aneli Ahmić od strane Odabranih, a najmanje glasova publike ove nedelje dobili su Slađa Bošković i Vanja Živić - saopštila je Ivana Šopić.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić

 

- Mislim da nije u redu da pojedinci ovde govore da nije okej kako ja pričam nešto o Aneli, a da ona ima pravo da o meni priča loše. Na šta to liči? Zar treba da ja očekujem nešto? Blamira sebe, ali blamira i mene! Devojka(Aneli) priča da sam ja se**ualni manijak. Ona je jedna čista bolest od devojke. Nije mi jasno kako neke stvari govori i radi. Smučila mi se i zgadila. Ne mogu očima da je gledam. Sve najgore što se može misliti o osobi, ja to mislim o Aneli. Nekada sam je najviše voleo, ali sada ne mogu da je podnese - kazao je Janjuš, kada je u Odabranima nominovao Aneli, bivšu devojku.

Nominovani učesnici će se večeras boriti za ostanak u rijalitiju, a publika će odlučiti ko zauvek napušta Elitu, odnosno, koga gledaoci ne žele da vide u nastavku takmičenja. Podsetimo, Vanja Živić i Slađa Bošković su se nedavno vratile u baražu i dobile priliku da formiraju novu sliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading