ŠA POSTAO STRUČNJAK ZA LJUBAV, PAROVIMA RASKID ZAGARANTOVAN: Ukućani shvatili da je reperu mesto na PSIHIJATRIJI, više ne mogu da slušaju!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je ponovo ostavio u šoku ukućane, koji su morali da zaustave njegovo izlaganje.

ŠA POSTAO STRUČNJAK ZA LJUBAV, PAROVIMA RASKID ZAGARANTOVAN: Ukućani shvatili da je reperu mesto na PSIHIJATRIJI, više ne mogu da slušaju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Tokom sinoćnjih nominacija u Eliti, Nenad Aleksić Ša je krenuo da izlaže i komentariše ovonedeljne potrčke, Jovanu Cvijanović i Marka Janjuševića Janjuša, a njegovo obraćanje izazvalo je burne reakcije u kući.

Odmah je skočila Aneli Ahmić i pobunila se, a nju je podržala i Miljana Kulić, koja je neprestano provocirala repera:

 

- Dobro veče Dare, krenuću od Jovane, ona je neko ko ima par nekih ličnosti koje pokazuje tokom ovo rijalitija, može sa njom lepo da se popriča. Nije škrta i zla i pokazuje lepu stranu, sa druge strane je osoba koja ume da podvali nešto i da ti ga šukne, svaki put kad je probudiš nekog novog usere. Postajem bezvoljan i kad god pričam neko mi upada u reč. Jovana ima tu neku lepu stranu i uvek bira sama svoj put, naš odnos je okej i nemam ništa loše da kažem. Što se tiče Janjuša njega poznajem jako dugo, znam kakav mu je karakter, odličan momak i otac, bori se za svoje, neko ko je jako emotivan, duhovit i harizmatičan, umeo je svakoga da uveseli na razne načine - priznao je Ša.

- Nemoj, Šaki, da lažeš kad Janjuš ima izlaganje ti prevrćeš očima, a sad ga hvališ -rekla je Aneli.

- Kakav si ti doktor za ljubav, zašto ne komentarišeš i njihov odnos - ubacila se Miljana.

- Što me napadate, je l' vas boli moje iskreno mišljenje. Ne daju mi da pričam jer istina boli, ja sam jedina iskrena osoba u rijalitiju, nikad nisam bio rijaliti igrač. Tvoje izlaganje prema Janjušu je bilo toliko odvratno, ja kažem da sam bio u šoku šta je sve rekao Janjuš tebi i to nije lepo ali opet čovek svašta kaže u afektu i ljubavnom brodolomu. Ja sam neko ko uvek glasa za ljubav - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

21.04.2024 11:41

Dare Ivka Milance superiskica šulja Sa misli da koristeći deminutive dokazuje da je decko