REAL NAMERNO PUSTIO BASKONIJU?! Hrvat POTVRDIO, sramota ga što su ZABILI NOŽ U LEĐA PARTIZANU

Autor:

Sport

06.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji napad i Hezonjina izjava mnogo toga ogoleli.

REAL NAMERNO PUSTIO BASKONIJU?! Hrvat POTVRDIO, sramota ga što su ZABILI NOŽ U LEĐA PARTIZANU

Foto: Evroliga

Košarkaši Partizana imali su jasnu računicu pred pretposlednje kolo Evrolige kako mogu do plej-ina. Crno-belima su u poslednje dve runde bile potrebne obe pobede, protiv Albe i Valensije, a da ili Baskonija izgubi oba duela, ili da Efes jednom napusti parket pognute glave.

Izabranici Željka Obradovića su odradili šta je do njih, slavili su u Berlinu još u četvrtak, a onda gledali u petak uveče duele između Fenerbahčea i Efesa, odnosno Reala i Baskonije. I sve je išlo kao po loju posle 20 minuta, a onda dva šoka. Žocov bivši tim je dao sve od sebe da slavi u derbiju Istanbula, bar se tako stekao utisak, ali nije uspeo, pa je Partizanu sada Crvena zvezda jedina nada ako bude bolja od Efesa u 34. kolu u Turskoj.

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i Obradović

 

Drugi meč je "smrdeo" na nameštaljku. Jeste Real bio bez motivacije jer je odavno prvi pred plej-of, ali je vodio. A onda je Baskonija preokrenula i na 93:91 imala napad da overi pobedu. Međutim, izvođenje lopte iz auta je odrađeno nespretno, Moneke je uopšte nije gledao, pa je ona prošla pored pored Jabuselea i Poajea koji su mogli da je uhvate i da otvore kontru za lagane poene i da verovatno odvedu susret u produžetke, pa tamo šta bude. Međutim, oni su je samo ispratili pogledom, lopta je došla do Hauarda i to je bio kraj jer je tim Duška Ivanovića dao još dva poena za konačnih 95:91.

 

 

Da tu možda nisu bila čista posla, a evidentno u celom susretu, nagovestio je izmešu redova Mario Hezonja, Hrvat koji je veliki navijač Partizana i velika želja grobara.

Republika

Foto: Starsport

Mario Hezonja

- Razumeli smo da je Baskoniji potrebna pobeda, ali je bila potrebna i nama. Moramo da podignemo nivo naše igre da bismo mogli da se takmičimo. Moramo da pobeđujemo, jer ako sada padnemo, sav trud koji smo uložili tokom sezone neće ništa vredeti. Sramota je šta smo uradili. Tužno je, jer sam želeo da pobedimo - rekao je Hezonja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading