GROBARI NE ŽELE POMOĆ ZVEZDE: Navijači već prežalili Partizan i oprostili se od Evrolige

Autor:

Sport

06.04.2024

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanovci svesni da bi im pomoć večitog rivala presela do kraja života.

GROBARI NE ŽELE POMOĆ ZVEZDE: Navijači već prežalili Partizan i oprostili se od Evrolige

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana odigrali su mnogo loših završnica mečeva ove sezone u Evroligi i to bi moglo da ih košta plasmana u plej-in. Posle pobeda Efesa nad Fenerbahčeom i Baskonije nad Realom, za izabranike Željka Obradovića sada postoji samo jedan put do doigravanja a on podrazumeva ogromnu pomoć ljutog rivala Crvene zvezde.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Hanga i Doužer

Međutim, grobari su jasno stavili do znanja da oni tu pomoć ne žele, da im je bolje da časno završe sezonu, nego da im se nabija na nos, verovatno doveka, kako ih je Zvezda poslala dalje iako je ona odavno ostala bez teoretskih šansi.

Naime, da bi Partizan prošao u plej-in Evrolige potrebno je da u poslednjem 34. kolu savlada Valensiju u svojoj Areni 12. aprila. Međutim, neophodno je i da dan ranije Zvezda savlada Efes i to u Istanbulu. Dakle, kada košarkaši Partizana istrče na parket naše najveće hale znaće da li im je večiti rival otvorio vrata plej-ina i da jure pobedu proti Španaca koji su već ispali, ili će imati 40 minuta da se oproste od elitnog takmičenja za ovu sezonu.

Ako pitate grobare, oni će u Arenu doći da se oproste jer njihove objave po društvenim mrežama govore da ne žele Zvezdinu pomoć.

Republika

Foto: printskrin

 

- Nakon večerašnjih rezultata i definitivno je jasno da smo ostali bez ikakvih šansi za doigravanje za plej-of fazu! Previše propuštenih prilika i izgubljenih utakmica na jednu loptu koštalo nas je prolaska u narednu rundu - napisao je administrator jedne grobarske navijačke stranice na Fejsbuku odmah posle utakmica u kojima je Efes savladao Fenerbahče u gostima, a Baskonija Real.

Usledili su slični komentari.

- Nismo izgubili sve šanse, ali da...

- Teoriski šansa postoji. Ali, skoro da je beznačajna. Trebalo bi da Crvena zvezda pobedi Efes u poslednjem kolu, a da Partizan pobedi Valensiju. Hvala lepo. Isuviše sam star da bih ostatak života slušao priču kako su nam crveno-beli pomogli.

Republika

Foto: printskrin

 

- Kako smo igrali tako smo i prošli. Mnogo izgubljenih utakmica koje smo sami izgubili zahvaljujući svojim greškama. Niko nam nije kriv, već mi sami. Mnogo mi je bilo teže prošle sezone gde smo opet našom glupošću ispali nego ove sezone gde smo , iskreno, bili mnogo lošiji!

Republika

Foto: printskrin

 

- Odigrati utakmicu protiv Valensije tako da se pobedom završi ova teška sezona i onda fokus na AdmiralBet ABA ligu do kraja i onda čekamo oktobar za novu sezonu u Evroligi i da krenemo od starta kako treba. I naravno prelazni rok što bolji da bude od ovog koji je bio a verujem da će biti bolji.

- I bolje da se ova sezona u EL završi, da se svi komplet odmorimo.

Naravno, bilo je i onih koji ne gube nadu, već objektivno konstatuju da mogu dalje ako Zvezda i oni pobede.

- Ima šansi, pobeda protiv Valensije i pobeda Zvezde.

- Red je da i oni odigraju za nas u Turskoj.

- Dobiće Zvezda njih i mi idemo dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading