MITAR I NEJMAR NAJBOLJI ORTACI: Neverovatno šta su uradili Srbin i Brazilac

Autor:

Sport

16.09.2023

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorela svlačionica Al Hilala.

MITAR I NEJMAR NAJBOLJI ORTACI: Neverovatno šta su uradili Srbin i Brazilac

Foto: twitter.com/screenshot

Aleksandar Mitrović ne namerava da stane u Saudijskoj Arabiji, već se ponovo upisao u listu strelaca. Fudbaler Al Hilala postigao je vodeći gol za svoj tim u šestom kolu saudijske PRO lige protiv Al Rijada, i to sa penala u 30. minutu, a na kraju su slavili sa ubedljivih 6:1.

Međutim, ono što se desilo posle meča u svlačionici sigurno više raduje bogate vlasnike od pobede, a to je atmosfera u timu. Za Al Hilal je u ovom meču debitovao slavni Brazilac Nejmar i odmah dokazao da će biti odličan tandem sa Mitrogolom. Njih dvojica su se odmah skontali, o čemu svedoče fotografije i snimci sa treninga, a sada su zapalili svlačionicu. Sada su onako razgolićeni posle utakmice poveli slavlje i zapevali "Jala, jala", dok su ritam ubrzo uhvatili i ostali saigrači.

 

 

Inače, Mitroviću je pogodak protiv Al Rijada bio peti gol za Al Hilal i nalazi se na drugom mestu liste strelca u šampionatu posle svega četiri odigrana meča. Mitrogol zapravo deli drugu poziciju sa još trojicom kolega među kojima je i doskorašnji fudbaler Liverpula Sadio Mane. Na čelu liste strelaca trenutno je Kristijano Ronaldo sa šest pogodaka, ali i utakmicom više od centarfora "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading