ARAPI VINULI MITROVIĆ I SERGEJA U NEBO - BUKVALNO: Neverovatna scena u Saudijskoj Arabiji

Autor:

Sport

12.09.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Al Hilal povukao do sada neviđeni potez u svetu fudbala.

ARAPI VINULI MITROVIĆ I SERGEJA U NEBO - BUKVALNO: Neverovatna scena u Saudijskoj Arabiji

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić predvodili su Srbiju do pobede nad Litvanijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj (3:1) gde je špic "orlova" postigao sva tri gola. Na taj način su obojica ponovo pridobili ljubav navijača Srbije, a ako je suditi na osnovu dešavanja u Saudijskoj Arabiji ljubavi im neće nedostajati ni u njihovom klubu Al Hilalu.

Naime, Al Hilal je predstavio treću garnituru dresova u kojoj će igrati Mitar i Sergej na gostovanjima i to tako što ih je "okačio" pored zgrade. Na prvi pogled deluje kao nebitna informacija, ali sve dobija potpuno drugačije svetlo ako se zna da su dresovi bili visoki koliko i zgrada, odnosno 300 metara! Da, dobro ste pročitali, klub iz Rijada ima toliko novca da može sebi da priušti predstavljanje dresova tako što ih izradi u neverovatnoj veličini, odnosno bili su visoki kao popularna Kraljevska kula u Rijadu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUMA Middle East (@pumame)

 

U svakom smislu spektakl za pamćenje dostojan statusa koji Al Hilal ima u Saudijskoj Arabiji i koji se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 13 bodova iz pet utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading