PIKSI ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Tandem reprezentativaca mu napravio PROBLEM!

Autor:

Sport

04.09.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susreo se selektor "orlova" s neprijatnom situacijom.

PIKSI ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Tandem reprezentativaca mu napravio PROBLEM!

Foto: ST/N. Mutić

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a Piksijevi izabranici će u naredna dva meča dočekati Mađarsku (četvrtak, 20.45), dok će tri dana kasnije gostovati Litvaniji u istom terminu.

Tim povodom selektor "orlova" Dragan Stojković govorio je o rivalima, ali i igračima koji su u međuvremenu promenili klubove. To se pre svega odnosi na Sergeja Milinković-Savića i Aleksandra Mitrovića, novih članova saudijskog Al Hilala.

- Imali smo zanimljiv prelazni rok ovog leta i veoma sam ponosan i srećan kada vidim da igrači napreduju u karijerama i nalaze bolje klubove. To me čini zadovoljnim i videli smo neverovatnu ekspanziju na tržištu Saudijske Arabije gde ulažu mnogo novca u fudbal. Prelaze tamo igrači, treneri... Tamo su otišli Sergej i Mitrović, meni su napravili mali problem, a to je da pored svih utakmica koje pratim, moram da pratim i Saudijsku Arabiju, ali bar je tu televizija - rekao je Piksi i dodao:

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

- Golman Petrović je otišao u Čelsi, pa Babić iz malog kluba u giganta Spartak. Jović je otišao u Milan, imamo Terzića i Ratkova koji su u Salcburgu, pa Đuričića i Mladenovića u Panatinaikosu, Eraković u Zenitu, Račića u Sasuolu, Tadića koji je glavni igrač Fenerbahčea, imali smo i Samardžića sa Interom, ali to je bila stativa... Siguran sam da će već u sledećoj godini promeniti klub. Mnogo toga zanimljivog se desilo u ovom prelaznom roku, dosta igrača je menjalo klubove, što je podatak za ponos i smatram da su to koraci unapred u njihovim karijerama - istakao je Stojković.

Podsetimo, posle tri odigrana meča Srbija ima sedam bodova, kao i prvoplasirana Mađarska, uz po dve pobede i remi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading