FOTO UBOD: Sergej dočekao Mitra u Rijadu (FOTO)

Autor:

Sport

21.08.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tandem srpskih fudbalera haraće zajedno Saudijskom Arabijom.

FOTO UBOD: Sergej dočekao Mitra u Rijadu (FOTO)

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović novi je fudbaler Al Hilala, a u novom klubu ga je dočekao saigrač iz nacionalnog tima Sergej Milinković-Savić, koji je opremu kluba iz Rijada zadužio pre nešto više od mesec dana.

Jedan od najvećih klubova Saudijske Arabije se tim povodom oglasio na društvenim mrežama, fotografijom na kojoj se vidi kako je popularni SMS poželeo dobrodošlicu Mitrogolu.

Al Hilal je Mitrovića doveo iz Fulama za nešto manje od 53 miliona evra, dok je Milinković-Savić kupljen iz Lacija za okruglo 40.000.000 evropskih novčanica.

Mitrović je pre Al Hilala i Fulama igrao još za Njukasl, Anderleht i Partizan, dok je Sergej pre Lacija branio boje Genka, odnosno Vojvodine.

Osim tandema reprezentacije Srbije, Al Hilal je ovog leta doveo još neke zvezde svetskog fudbala, kao što su Nejmar, Malkom, Ruben Neves, Kalidu Kulibali i Bono.

Naravno, nije se u letnjem prelaznom roku pojačao samo Al Hilal, pošto su u Saudijsku Arabiju stigli još Karim Benzema, Ngolo Kante, Fabinjo (Al Itihad), Roberto Firmino, Rijad Marez, Eduard Mendi, Frank Kesi, Rodžer Ibanjez, Alan Sent-Maksimin (Al Ahli), Sadio Mane, Marcelo Brozović i Aleks Teljes (Al Nasr), a prvi od svih bio je Kristijano Ronaldo, koji je zimus otišao u Aziju (Al Nasr).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading