DOŠLI SMO U ZVEZDU KADA NIKO NIJE HTEO NI SMEO: Borjan poslao MOĆNU PORUKU

Autor:

Sport

12.09.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolili smo mnogo znoja i suza da vratimo našu Zvezdu tamo gde pripada, bio je emotivan kanadski golman.

DOŠLI SMO U ZVEZDU KADA NIKO NIJE HTEO NI SMEO: Borjan poslao MOĆNU PORUKU

Foto: FK Crvena zvezda

Pet titula u nizu - Milan Rodić, Milan Borjan, Marko Gobeljić i El Fardu Ben

Milan Borjan napustio je Crvenu zvezdu čim je Barak Bahar promovisan u novog trenera, jer mu je izraelski stručnjak jasno stavio do znanja da ne računa na njega. Nekoliko sedmica kasnije Marakanu je napustio i Marko Gobeljić i tako praktično okončao jednu eru "gardista" u crveno-belom taboru. Upravo je kanadski golman poslao moćnu poruku povodom Gobeljinog odlaska iz Zvezde u grčku Kifisiju.

- Brate moj dobri, prošlo je šest godina od kada smo došli u našu Crvenu zvezdu kada mnogi nisu ni hteli ni smeli da dođu. Prolili smo mnogo znoja i suza da vratimo našu Zvezdu tamo gde pripada, na staze stare slave. Ispisali smo novu šampionsku istoriju i što je najvažnije našim navijačima, načim "delijama" vratili osmehe, titule, radovanje, sreću, a i stres dok nas gledaju u Ligi sampiona, Ligi Evrope - napisao je Borjan na Instagramu, pa nastavio:

 

 

- Najjača emocija je što smo davali svoj maksimum i svu ljubav na našoj svetinji koja je za nas uvek bila i biće božanstvo dok je za većinu prolazna stanica i bankomat bez emocije. Rezultati su se ispisivali uz naše zajedništvo, svlačionicu koja je disala kao porodica i nije bilo lako uvek držati taj nivo, ali smo uspeli, jer je Zvezda za nas uvek bila i biće iznad svih i svega. Voli te brat i želi ti svu sreću u nastavku karijere, a mi ćemo se vratiti nekada bar kao 12. igrač i vetar u leđa nekim novim šampionima.

Uzvratio mu je Gobeljić sa "Hvalaaa bratee moj na lepim i iskrenim rečima" uz tri srca. Ova prepiska svidela se i Borjanovoj supruzi Snežani, ali i brojnim navijačima Zvezde koji nisu zaboravili šta su obojica uradili za crveno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
dddd

12.09.2023 16:01

svaka cast za sve uspjehe..Ali brate dragi sad su druga vremena trebaju brzi igraci za ligusapioni...Viste nasi sapijoni bili i ostacete .......