IGRAO ZA CRVENU ZVEZDU PA REKAO ZBOGOM FUDBALU: Iskusni fudbaler završio karijeru

Autor:

Sport

12.09.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije želeo da se i dalje smuca po svetu, sada namerava da uživa.

IGRAO ZA CRVENU ZVEZDU PA REKAO ZBOGOM FUDBALU: Iskusni fudbaler završio karijeru

Foto: Starsport

Nemanja MIlić (33) završio je karijeru. Iskusni krilni fudbaler stigao je zimus u Mladost GAT, ali kako su novosađani ispali iz Superlige nije želeo da igra po niželigaškim terenima, ali ni da se smuca po svetu, već je okačio kopačke o klin.

Nekadašnji fudbaler brojnih klubova, između ostalih i Crvene zvezde, ostavio je dubok trag ma Marakani i srpskom fudbalu, a najveću afirmaciju dostigao je u BATE Borisovu za koji je odigrao najviše utakmica. Ono što je iznenadilo mnoge je to što Somborac nije imao problema sa povredama, već je izgubio želju da i dalje igra fudbal. Umesto toga, sada će se posvetiti više porodici.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Gotovo je. Odluku da ću po završetku prošle sezone prestati da igram fudbal doneo sam još pre dve godine. Fizički sam mogao još, imao sam i ponude od nekoliko naših klubova, zvali su iz Kine, mogao i sam i da se vratim u BATE, ali dosta smo se selili. Vreme je da se skrasimo i uživamo - rekao je Milić za Mozzartsport, pa na zanimljiv način prokomentarisao kako vidi fudbal:

- Treba da igraju mladi, da i ta deca zarade neki dinar. Fudbalske godine su surove, ako ne napraviš nešto do 23-24. već se više ne smatraš mladim. Ja sam nešto uradio u karijeri i zaradio, ali ako ja igram, a taj momak koji možda i nije lošiji od mene sedi na klupi samo zato što ja imam iskustvo, onda mi stvarno bude žao - poručio je Milić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading