PRVA HARISOVA IZJAVA NAKON VESTI DA IMA NOVU DEVOJKU: Pevač nam je otkrio SVE DETALJE!

Autor: T. C. / B. P. M.

Zabava

30.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džinović ekskluzivno za Republiku otkrio da li je pronašao novu ljubav!

PRVA HARISOVA IZJAVA NAKON VESTI DA IMA NOVU DEVOJKU: Pevač nam je otkrio SVE DETALJE!

Foto: ATA Images

U domaćim medijima danas je kao bomba odjeknula vest da popularni pevač Haris Džinović ima novu devojku. Kako se pisalo, on navodno već nekoliko nedelja uiva u romansi sa uspešnom poslovnom ženom, koja je deceniju i po mlada od njega.

Kako bismo proverili ovu informaciju, stupili smo u kontakt sa Harisom, koji je ekskluzivno za Republiku priznao da li je pronašao novu ljubav.

- Ha-ha-ha. Voleo bih da imam, ali nemam! Nemam ništa, a i da imam bilo šta, ne bih ja to objavio. Vi ste korektni, pa ste pozvali, ali nemam devojku... - rekao je Haris za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Haris Džinović

Haris se nedavno razveo, a sredinom aprila proslavio je Bajram u svojoj vili na Senjaku. U njegovom domu tada je organizovana prava fešta, a među zvanicama našla se i njegova koleginica Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je, kao i prethodnih godina, bila počasna gošća.

Ceca je tada na društvenim mrežama delila momente iz Harisove vile na Senjaku, a snimak njihovog poljupca postao je virala.

- Ovako moja ljubav i ja slavimo Bajram. Da su svi živi, zdravi i srećni - rekla je Ceca, ljubeći Harisa, koji joj je istom merom uzvratio.

Harisova deca Đina i Kan bili su prisutni sve vreme, a ćerka je na svom nalogu objavila i momenta kada je Ceca zapevala svoje čuvene pesme "Kukavica" i "Doktor". 

- Sjajno sam se provela - rekla je Ceca, koja je objavila na storiju snimak Harisovog izvođenja.

Republika

Foto: Printscreen Instagram cecaraznatovic

Haris i Ceca

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading