ZVANIČNO! Još jedan igrač NAPUSTIO Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

12.09.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi odlazak sa Marakane.

ZVANIČNO! Još jedan igrač NAPUSTIO Crvenu zvezdu!

Foto: FK Crvena zvezda

Tokom šestogodišnjeg boravka na Marakani osvojio je Marko Gobeljić isti broj šampionskih titula i tri nacionalna kupa. Sada već bivši igrač Crvene zvezde zvanično je napustio srpskog prvaka i potpisao za grčku Kifisiju.

Defanzivac crveno-belih se sinoć oprostio od svih u klubu, zahvalio se na svemu i već danas zadužio opremu novog člana elite.

Stigao je Kraljevčanin u Kifisiju, sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor, uz mogućnost nastavka saradnje, a društvo će mu praviti nekadašnji ljubimac grobara Ognjen Ožegović, koji je tokom letnjeg prelaznog roka takođe zadužio plavo-belu uniformu.

Republika

Foto: FK Kifisija

Marko Gobeljić na promociji u Kifisiji

Nekadašnji igrač Napretka je u Kifisiju stigao kao slobodan agent, ovaj klub na taj način dovodi pojačanja, pošto nije izdvojio ni cent za obeštećenja, ali ni inkasirao u prelaznom roku. Srpskog desnog beka Atinjani su najavili kao veliko pojačanje, trebalo bi da im pomogne u borbi za opstanak. Posle tri odigrana kola, Kifisija ima tri boda i drži devetu poziciju.

Inače, Gobeljiću je ovo četvrti klub u karijeri, ali prvi u insotranstvu. Fudbalski je "prohodao" u Slogi iz Kraljeva, da bi posle 90 utakmica za kruševački Napredak i u transferu vrednom 100.000 evra pre šest godina stigao na Marakanu.

Doveden je kao vezista, ali se vremenom dokazao na desnom beku i na toj poziciji zabeležio 188 mečeva u crveno-belom dresu, od toga 52 na međunarodnoj sceni. Ako se računaju prijateljske utakmice, Marko je s 233 odigrane utakmice krenuo put Grčke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Filip

13.09.2023 12:28

PUNI KO BROD DOVODE SKUPE !