VAŽNE VESTI ZA "DELIJE", OVO SE ČEKALO: Evo kada počinje prodaja paketa KARATA ZA LIGU ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

11.09.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se FK Crvena zvezda sa bitnom informacijom.

VAŽNE VESTI ZA "DELIJE", OVO SE ČEKALO: Evo kada počinje prodaja paketa KARATA ZA LIGU ŠAMPIONA!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava navijače da će od utorka, 12. septembra, od 14 časova početi onlajn prodaja paketa karata za Ligu šampiona. 

Paket karata za najkvalitetnije evropsko fudbalsko takmičenje uključuje utakmice koje će crveno-beli odigrati na stadionu "Rajko Mitić" protiv Jang Bojsa (4. oktobar), RB Lajpciga (7. novembar) i Mančester sitija (13. decembar). 

 
Crveno-beli su vredno radili na pripremama za Ligu šampiona, uz poslednja pojačanja u odbrani, sredini i napadu veruju da će oduševiti na terenu, a uz malo sportske sreće i velike podrške ostaviti značajan trag na evropskoj fudbalskoj sceni.
 
Sa Marakane pozivaju navijače da budu deo Lige šampiona i pruže podršku kupovinom paketa karata, čija će prodaja trajati do 19. septembra u 19 časova. Prodaja startuje 12. septembra samo za onlajn kupovinu, dok 16. septembra kreće prodaja na blagajnama stadiona ”Rajko Mitić”. Takođe, u Servisu za članstvo će od 12. septembra biti otvoren šalter za pomoć pri onlajn kupovini.
 
Paketi karata će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama, a za onlajn kupovinu naš klub je obezbedio popust od 500 dinara. Uslov za kupovinu paketa karata za Ligu šampiona je aktivna članarina za sezonu 2023/24, a cene paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona su sledeće:
 
Sever/Jug – 9.000 dinara (8.500 onlajn)
Istok – 19.500 dinara (19.000 onlajn)
Zapad – 22.500 dinara (22.000 onlajn)
 
FK Crvena zvezda iskoristila je priliku da se zahvali navijačima na rekordnoj prodaji Premijum sezonskih karata i članarina ove sezone i poziva sve zvezdaše da što pre obezbede svoje mesto, jer je broj paketa koji je pušten u prodaju ograničen. Napominje se da pojedinačne ulaznice za utakmice Lige šampiona neće biti u prodaji.
 
Takođe, podsećaju da svi koji žele da prisustvuju Zvezdinim mečevima u Ligi šampiona, Superligi i Kupu Srbije, da je i dalje u prodaji i Premijum sezonska karta po nepromenjenim cenama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading