BAHAR GA JE PRECRTAO! Novi ODLAZAK s Marakane! Još jedan igrač NAPUSTIO Zvezdu! Karijeru nastavlja kod bivšeg fudbalera Partizana!

Autor:

Sport

09.09.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastali su se Crvena zvezda i Marko Gobeljić.

BAHAR GA JE PRECRTAO! Novi ODLAZAK s Marakane! Još jedan igrač NAPUSTIO Zvezdu! Karijeru nastavlja kod bivšeg fudbalera Partizana!

Foto: Starsport

Dugogodišnji "vojnik" srpskog šampiona je dolaskom Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde i zvanično dobio odrešene ruke, pa mu je saopšteno da pronađe novi klub.

Crveno-beli su nekoliko puta pokušavali da prodaju Marka Gobeljića, pominjao se odlazak u turski Bodrum, ali je ta mogućnost ipak otpala.

Na kraju, Kraljevčanin je uspeo da završi angažman i karijeru će nastaviti u Grčkoj, a njegov novi klub je Kifisia, pa se posle šest sezona popularni "Gobelja" i definitivno rastao sa učesnikom Lige šampiona.

On je klub iz Ljutice Bogdana napustio bez obeštećenja, dok mu je tokom prvog dela priprema trener Bahar saopštio da ne rčuna na njega.

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

Treba reći da je Kifisia ove sezone izborila plasman u elitno društvo grčkog fudbala, a boje ove ekipe brani još jedan Srbin i bivši fudbaler Partizana, Ognjen Ožegović.

Inače, Marko Gobeljić je na Marakanu stigao iz kruševačkog Napretka u leto 2017. godine i tokom šestogodišnjeg mandata u crveno-belom dresu osvojio je šest titula, tri kupa, te je dva puta igra u najelitnijem klupskom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading