PEVAČICA DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Auto skroz smrskan, doletela hitna pomoć!

Autor:

Zabava

09.09.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruža Rupić doživela je saobraćajnu nesreću na Karaburmi!

PEVAČICA DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Auto skroz smrskan, doletela hitna pomoć!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, ST/N. MANDIĆ

Pevačica i influenserka Ruža Rupić imala je saobraćajnu nezgodu na Karaburmi.

Naime, pevačica je krenula na promociju kod prijatelja, kada se desio udes. U kolima sa njom bio je još jedan mladić, kada su dva momka naletela na njih. Kola su nakon nezgode potpuno smrskana.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ruža Rupić

Na mesto udesa došla je Hitna pomoć, a kako saznaje Blic, Ruža ima lakše povrede, bol u vratu, dok je jedan muškarac teže povređen i Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu.

Nakon udesa Ruža se pored povrede pojavila na promociji druga.

Podsećamo, Ruža se nedavno povukla sa drušvenih mreža, zbog lčega je zabrnula mnoge. 

Dragi moji, izvinjavam se zbog toga što danas neće izaći video na kanalu. Sinoć sam imala ozbiljnu zdravstveno lošu situaciju u porodici i nisam mogla da postignem da vam završim video za danas. Sutra ili prekostura se vraćamo u normalu. Izvinite što me nema ovih dana na mrežama. Hvala na razumevanju i volim vas - napisala je Ruža, a nekoliko sati kasnije dodala:

U poslednjih 24 sata sam shvatila koliko sam zahvalna životu što imam ljude oko sebe kakve imam. Ne znam čime sam tačno to zaslužila i šta sam uradila da vas imam u životu. Ali znajte koliko sam zahvalna na tome i koliko vas ozbiljno volim. JA sam užasna za priču o emocijama, o emocijama neću ni da pričam, ali ozbiljno ste me dotakli. Volim vas i hvala vam, Ruku Ru - dodala je mlada pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading