TO DA ME JE DRŽALO NE BIH BIO ŽIV: Jašar Ahmedovski emotivan pred koncert na Tašu, progovorio o bolnom gubitku brata!

Autor: Republika G. D / A. N.

Zabava

09.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jašar ne krije da ima tremu pred izlazak na veliku scenu!

Jašar Ahmedovski večeras će održati koncert u Beogradu koji njegova publika željno isčekuje, a pre nego što je izašao na binu na Tašmajdanu on je za naš portal govorio o utiscima, ali i dao odgovore na teme koje interesuju njegove fanove i vernu publiku. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jašar Ahmedovski koncert

- Velike su emocije, ja sam spreman i orkestar. Postoji neka trema većč par dana, ali nije da me slomi. Pozitivna trema i više odgovornost nego trema. Solistički koncert je velika emocija, pevaju se hitovi, a pogotovo od mog brata. Omakne se suza, ja često zaplačem, još od 94. godine puno - govorio je Jašar, pa se osvrnuo na podršku kolega.

- To je najbitnije. Toliko sam godina na estradi, ljudi znaju da prepoznaju emociju i dušu, zbog toga sam najviše srećan. Posle koncerta ćemo da se družimo i sabiramo utiske, ovo je veliko uzbuđenje za mene.

Jašar je priznao da na koncertu neće imati goste. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jašar Ahmedovski


- Nemam goste, publika će mi bit gosti i to je najveća podrška. Nisam hteo da prekidam euforiju, mislim da imam toliko pesama da nije bilo potrebe. Ja sam odlučio da bude bez gostiju - poručio je Jašar, pa otkrio da li će na koncertu pevati samo svoje i Ipčetove pesme. 

Jašar je priznao da li mu je vreme izlečilo rane od bolnog gubitka brata.

- Vreme leči rane, znam iz ružnog i tragičnog iskustva, to da me je držalo sa početka verovatno ne bih bio živ. Bol se nikad ne zaboravlja, vremenom splasne - rekao je Jašar.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jašar Ahmedovski Tašmajdan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading