IZNENAĐENJE U VROCLAVU! Ukrajinci SAPLELI Engleze, TRAGIČAN potez Megvajera pomoga DOMAĆINU! Rafal Švedske u Talinu! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.09.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalske reprezentacije Ukrajine i Engleske odigrale su 1:1 u kvalifikacionom meču grupe C koji je odigran pred više od 40 hiljada navijača u poljskom gradu Vroclavu zbog aktuelne situacije u Ukrajini.

IZNENAĐENJE U VROCLAVU! Ukrajinci SAPLELI Engleze, TRAGIČAN potez Megvajera pomoga DOMAĆINU! Rafal Švedske u Talinu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nominalni domaćin je iznenađujuće poveo preko Aleksandra Zinčenka u 26. minutu, posle katastrofalnog kiksa Harija Megvajera.

Bivši kapiten Mančester junajteda je očajno intervenisao posle napada Ukrajinaca i najveći je krivac za vođstvo domaćina.

Engleska je izjednačila u 41. minutu, prvim golom Kajla Vokera za državni tim, posle asistencije Harija Kejna. Do kraja nije bilo promena iako je Gordi Albio uglavnom kontrolisao igru.

Izabranici Gereta Sautgejta su i bodom zadržali prvo mesto u grupi C sa 13, od mogućih 15 bodova.

Ukrajina je druga sa sedam bodova iz četiri utakmice, dok je Italija treća sa tri boda, ali iz samo dve odigrane utakmice. U okviru iste grupe kasnije večeras igraju Severna Makedonija i Italija.

Švedska je u meču grupe F deklasirala kao gost Estoniju rezultatom 5:0 i tako sačuvala makar teoretske šanse da se uključi u trku za plasman na EURO.

Golove za selekciju "tri krune" do kraja poluvremena, postigli su Gjokeres u 18, Dejan Kuluševski u 24. i Aleksander Isak u 39. minutu. U nastavku su bili precizni Kuaison u 75. i Klaeson u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Švedska sad ima šest bodova na trećem mestu, a Belgija, koja je ranije danas minimalno slavila u Azerbejdžanu, i Austrija imaju po 10 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading