NAŠA INFLUENSERKA DEMOLIRALA AUTO: Strašan prizor usred noći, krov ulubljen, šoferka CELA POLOMLJENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi se zabrinuti zbog strašnog prizora koji je podelila na društvenim mrežama!

NAŠA INFLUENSERKA DEMOLIRALA AUTO: Strašan prizor usred noći, krov ulubljen, šoferka CELA POLOMLJENA! (FOTO)

Foto: Republika, instagram.com

Naša popularna influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, na društvenim mrežama privlači veliku pažnju, a kroz godine su je pratili razni skandali i često se nalazila na meti negtivnih komentara. Una dosta svog privatnog života deli na društvenim mrežama, zbog čega je njeni pratioce jako vole i verno isprate svaki njen korak.

Republika

Foto: Instagram

Uki Q

Međutim, Uki Q je noćas šokirala sve koji je prate na društvenimn mrežama kad je podelila fotografiju automobila po koji je morao da dođe šleper. Na slici je moglo da se vidi da je autouništen, ali ona nije otkrivala više detalje. 

Ali to nije sve, influenserka je nedavno okačila još jednu fotografiju, na kojoj se vidi da joj je staklo rabijeno na sitne delove, krov je bio ulublen, a i hauba je takođe bila uništena. 

Šta li se desilo našoj poznatoj influenserki još nije poznato, a po svemu sudeći o tome će govoriti na svom kanali na platformi YouTube. 

Podsećamo, Una je letos otkrila na društvenoj mreži Instagram da je tokom noćnog provoda, žurku iz kluba prebacila na plažu, gde je dovela i trubače, te tako napravili opšti haos na obali Jadranskog mora. Kako je remetila javni red i mir, ubrzo je intervenisala i policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading