TAJNO VENČANJE NA PIJACI! Anđelka Prpić na svadbu pozvala samo OVE poznate ličnosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se juče udala u najvećoj tajnosti, a goste je povela na zanimljivo mesto!

TAJNO VENČANJE NA PIJACI! Anđelka Prpić na svadbu pozvala samo OVE poznate ličnosti! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka

Glumica Anđelka Prpić udala se juče u najvećoj tajnosti za svog partnera Marka Živića, sa kojim je nedavno dobila ćerku Čarnu. Oni su imali intimnu ceremoniju, a prisustvovali su samo najbliži prijatelji i članovi porodice.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Intimnoj ceremoniji su od poznatih ličnosti prisustvoveli bliski prijatelji, voditeljka Marija Kilibarda, voditelj Slavko Beleslin, kao i glumica Anja Mandić, a samo jedna fotka je isplivala u javnost.

Svečani ručak je održan u jednom lokalu koji je nalazi u prolazu Zemunske pijace, a u njemu gosti mogu da uživaju u bašti i jedu sveže spremljeno pečenje.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Anđelki je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. ona je bila udata za ugostitelja Daria Prpića, s kojim ima sina, dok je Marko pre veze s glumicom bio u dugogodišnjoj vezi. On je s tom devojkom i zakazao svadbu na kojoj je trebalo kum da mu bude Anđelkin bivši muž, koji mu je i bio jedan od najbližih prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading