ZADRUGARKA I VODITELJ SPREMNI NA NOVI KORAK! Paula i Filip nakon VERIDBE doneli ključnu odluku! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav bivših zadrugara cveta, a nakon veridbe odlučili su se da odu i korak dalje!

ZADRUGARKA I VODITELJ SPREMNI NA NOVI KORAK! Paula i Filip nakon VERIDBE doneli ključnu odluku! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filip Đukić i Paula Hublin

Bivša zadrugarka Paula Hublin i Filip Đukić, bivši zadrugar i voditelj RED televizije, verili su se pre nekoliko meseci i spremaju se za zajednički život. Paula se krajem prošle godine zvanično preselila u Beograd, a njih dvoje sada traže stan u kom će graditi svoju budućnost.

Republika

Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Naime, Paula se obratila stanodavcima u Beogradu putem objave na društvenoj mreži Fejsbuk, te pojasnila kakav stan bi bio idealan za Filipa i nju.

- Moj verenik i ja tražimo stan na duži vremenski period. S nama dolazi i mali pas, koji je jako dobar i naviknut je na život u stanu, pri tom je pasmina, koja genetski nema dlaku, što znači da neće ostaviti nikakve tragove postojanja. Lokacija koja nam odgovara je Novi Beograd ili Dorćol, ako ima osigurano parking mesto. Najviše bi nam odgovarao neki veći i prostran stan sa, naravno, odvojenom spavaćom sobom, a još veći plus bi bio kada bi stan posedovao i balkončić. Pošto krećemo da graimo zajednički život, voleli bismo isti da započnemo u lepom domu, koji ćemo, naravno, ceniti i negovati, a kako smo oboje moderni, takav stav i tražimo. Cena koja bi nam odgovarala je do 600 evra - napisala je Paula na društvenoj mreži Fejsbuk.

Republika

Foto: Facebook.com

Paula i Filip traže stan

Kako je Filip najavio posle veridbe, njihovo venčanje neće biti tradicionalno i najverovatnije će biti organizovano na nekoj plaži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mira

09.09.2023 21:35

Ma nema brige , ima ludih baba , platiti ce stan , mama Lana i tetka ce biti blagajnice .Kakvih 600 eura, cena nije bitna , babe (fanovi ) ce i da ga opreme i đukelu da nahrane ......