UDALA SE ANĐELKA PRPIĆ: Glumica stala na ludi kamen u NAJVEĆOJ TAJNOSTI!

Autor:

Zabava

09.09.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se udala za partnera sa kojim je dobila ćerku Čarnu!

UDALA SE ANĐELKA PRPIĆ: Glumica stala na ludi kamen u NAJVEĆOJ TAJNOSTI!

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Anđelka Prpić

Glumica Anđelka Prpić stala je juče u tajnosti na ludi kamen sa svojim izabranikom Markom Živićem. Njih dvoje su u maju ove godine dobili ćerku Čarnu, a venčanje je obavljeno u tajnosti i za njega su znali samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji, koji su prisustvovali svečanom činu.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

- Anđelka nije želela da pravi veliku svadbu, želela je i da izbegne medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima dvoma. Zato se opredelila da sve to uradi u tajnosti. Ni na društvenim mrežama niko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala - navodi izvor "Kurira".

Svečani ručak je organizovan u jednom restoranu i prisustvovali su samo najbliži, a nije poznato da li je glumica promenila prezime. Kako se dalje navodi, ona nije odgovarala na pozive.

Anđelki je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. ona je bila udata za ugostitelja Daria Prpića, s kojim ima sina, dok je Marko pre veze s glumicom bio u dugogodišnjoj vezi. On je s tom devojkom i zakazao svadbu na kojoj je trebalo kum da mu bude Anđelkin bivši muž, koji mu je i bio jedan od najbližih prijatelja.

Republika

Foto: Prva tv printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading