"IZBACILI SU ME IZ ROĐENOG STANA" Goci Božinovskoj ZAPLENJENA nekretnina, investitor POBEGAO u Rusiju!

Autor:

Zabava

09.09.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica potvrdila informaciju da joj je stan zaplenjen!

"IZBACILI SU ME IZ ROĐENOG STANA" Goci Božinovskoj ZAPLENJENA nekretnina, investitor POBEGAO u Rusiju!

Foto: youtube.com/printscreen/Glamur Happy tv

Goca Božinovska

Pevačica Goca Božinovska je ostala bez nekretnine u centru Beograda. Stan joj je zaplenjen, a investitor je pobegao u Rusiju.

- Goca je mnogo radila i grdne pare uložila u veliki, luksuzni stan u centru Beograda. Njega je bila namenila sinu Mirku i njegovoj budućoj ženi, ali ostala je bez tog krova nad glavom. Njoj i drugim stanarima zgrade sudski izvršitelji su zaplenili stanove, a investitor je pobegao u Rusiju - rekao je izvor "Sveta", pa dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

- Taj investitor je uzeo kredit od 600.000 evra od jedne banke, a u zalog je dao zgradu u Kraljice Natalije, u kojoj je i Gocin stan. Niko to nije ni znao dok nisu počeli da im stižu sudski pozivi, a onda im je sud zaplenio stanove. Borili su se svi da to obore, dva puta je odlagano izvršenje, ali nije bilo spasa. Svi stanari su prevareni. Investitor zgrade je u nju uložio preko milion i po evra i nakon što je zapao u škripac, od jedne banke je uzeo kredit u iznosu od 600.000 evra. Kao hipoteku za taj kredit je založio celu zgradu i tako se desila ta nesreća. Zamislite koliko je Božinovska radila da kupi taj stani na pravdi Boga je tako prevare, pa to je za infarkt - objasnio je sagovornik.

Božinovska se oglasila za gorepomenuti list i potvrdila informaciju.

- Jeste, izbacili su me iz rođenog stana. Ne mogu ništa više da kažem - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading