MAĐIONIČAR BIG LALE OTKRIO SVOJ NAJVEĆI TRIK: Da bih smuvao devojke, lagao sam da znam Minimaksa!

Autor:

Zabava

09.09.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati mađioničar ispričao kako se hvalio pred devojkama da treba da potpiše ugovor s čuvenim šoumenom, pre nego što je otišao do toaleta, a kada se vratio, Milovan Ilić lično je sedeo između njih dve. Ispao je mangup i rekao mu: "Gde si, Lale, koliko te čekam. Kad ćemo potpisati taj ugovor?!"

MAĐIONIČAR BIG LALE OTKRIO SVOJ NAJVEĆI TRIK: Da bih smuvao devojke, lagao sam da znam Minimaksa!

Foto: Printscreen RTV Pink

Milovan Ilić Minimaks

Mađioničar Lazar Antić, poznat pod nadimkom Big Lale, gostovao je u jednoj emisiji, gde je progovorio o karijeri, kao i poznanstvu s pokojnim Milovanom Ilićem Minimaksom.

Foto: Printskitn/Jutjub

Lazar Antić poznat je kao mađioničar Big Lale

Naime, on je priznao da je s čuvenim šoumenom stupio u kontakt nakon što je devojke s kojima se muvao slagao da ga poznaje, te naglasio da je samo Mića imao sluha za njegove laži.


- Radio sam u otvaranju jednog lokala u Trstu. Pošto je bila nedelja, slobodan dan, otišao sam u Ljubljanu u klub "M". Došao sam luksuznim autom i ispred kluba su bile dve prelepe devojke. Upoznao sam se i pitao ih šta piju. Predstavio sam se i rekao da čekam Minimaksa da potpišem ugovor, a on je tada bio toliko popularan da je cela Slovenija gledala. Bile su iznenađene, otišao sam do toaleta - započeo je Lale priču, pa nastavio:


- Kada sam izašao i krenuo ka njima, sledio sam se. Minimaks je sedeo između njih dve na mom mestu. Onda je ustao, mangup, i rekao: "Gde si, Lale, koliko te čekam. Kad ćemo potpisati taj ugovor?!" Noge su mi se tresle. Popili smo piće i onda je njegova ekipa snimatelja i reditelja ustala i rekla da moraju da krenu na avion jer je u osam. Odgovorio je da neće i da ću ga ja voziti do aerodroma. Kad smo došli, rekao je da dođem u Beograd i da bi značilo mnogo.

Republika

Foto: Printskitn/Jutjub

Big Lale pokazuje mađioničarski trik


Mađioničar, kako dalje kaže, nije časio časa, nego je sve drugo otkazao i pojavio se, po dogovoru, pred Minimaksom.


- Zvao sam menadžera u Milanu i otkazao sve da dođem u Beograd. Zvao sam Žiku u "Metropolu" i rekao je šta god kažeš imaš sve ispunjeno. Imao sam tri puta veću platu od direktora kad sam došao u "Metropol". Mića me je zvao u 11 ujutru i rekao: "Ponesi koferče i dođi." Došao sam tamo, a tu su sedeli pokojni Jovan Ristić Rica, Miodrag Marinković, koji je bio direktor televizije, Dunja Lango i Mića Minimaks. Ja sam počeo i dok sam ih zabavljao, iza mene je bilo 30 ljudi. Ustali su i rekli: "U nedelju se spremi, imaš nastup." Imao sam četiri nastupa u toj emisiji. Tada je Brena imala prvi nastup 12. februara 1982. Tako smo počeli, da bi mi Rica rekao da nastavljamo zajedno nedeljno popodne s Mićom - ispričao je Big Lale.

Foto: printscreen/youtube.com

Milovan Ilić Minimaks je bio čuveni šoumen


U Italiji sam dobio naslovnu stranu

Antić je otkrio i šta je radio pre nego što je sreo Milovana Ilića.
- Moj najbolji solistički događaj bio je u Rimu. Zatvorili su me u sanduk i spustili u more, a onda izvadili sanduk nakon četiri minuta. Sanduk je bio pun riba, a ja sam bio na površini, u fraku. Bilo je 2.000 ljudi u publici. Tada sam dobio naslovnu stranu u italijanskim novinama. U Pajperu, čuvenom teatru u Rimu, nije moglo da se ulazi jer je bilo prepuno - rekao je Big Lale i dodao:


- Došao mi je gazda i rekao: "Imate ugovor od mesec dana. Potpišite i ostajete godinu dana." Kada god sam izlazio imao sam njegovog momka koji me je vozio i kao čuvao. Kome god da sam pričao to nije ga zanimalo. Jedino je Minimaks imao njuh, ali i to je bila slučajnost zbog moje laži.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading