MINIMAKS JE IMAO DVA BRAKA I TROJE DECE! Jedan od sinova je harao DEVEDESETIH, a za ćerku kaže da je PRESLIKANA on, otkrila šta joj je tražio na SAMRTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimaksova ćerka Ana se retko pojavljuje u javnosti.

MINIMAKS JE IMAO DVA BRAKA I TROJE DECE! Jedan od sinova je harao DEVEDESETIH, a za ćerku kaže da je PRESLIKANA on, otkrila šta joj je tražio na SAMRTI! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Voditelj Milovan Ilić Minimaks bio je jedan od najvećih šoumena u Srbiji i regionu i ostao je upamćen po svom nesvakidašnjem načinu vođenja programa, duhovitošću i harizmom kojom je plenio.

Njegov život je oduvek bio intriga za javnost i o njemu se dosta pisalo, a nije se krilo i da su ga žene obožavale. Jednom prilikom je rekao da je ''mnoge od njih je želeo, a samo dve je odveo pred oltar". Prvi put je na ludi kamen stao sa svega 22 godine i iz tog braka, koji je trajao 12 godina, dobio je sina Igora.

Foto: Printscreen RTV Pink

Minimaks

Iako se prvi put razveo, od ljubavi nije odustao, pa je tako iz ljubavi sa Biljanom sa kojom je bio do njene smrti, 2004. godine, dobio sina Vladimira i ćerku Anu.

Igor se bavio muzikom, Ana se retko pojavljivala u medijima, a Vladimir je dobro poznat široj javnosti kao član muzičkog sastava "Sha-Ila".

Republika

Foto: ATA Images

Vladimir i Ana Ilić

Ana je u jednom od retkih razgovora za domaće medije progovorila o sećanjima na svog oca, ističući da ni tokom najtežih dana nije odustajao od onoga što je voleo. Ona je rekla da  je voditelj čim je otišao u bolnicu tražio samo jedno, da mu donesu papir i olovku, kako bi mogao da zapisuje svoje misli.

- Prvo što mi je tražio kada je legao u bolnicu bili su papir i olovka. Nije tražio hranu i piće, nego papir i olovku. To je bio on. On ima neke neobjavljene stvari i to se nadam da ćemo prikazati na izložbi koju planiramo - rekla je Ana tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading