CRVENA ZVEZDA IMA KALIBAR ZA LIGU ŠAMPIONA: Selektor posebno nahvalio jednog igrača crveno-belih

Autor:

Sport

06.09.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je bolji i od kolege iz Bajerna.

CRVENA ZVEZDA IMA KALIBAR ZA LIGU ŠAMPIONA: Selektor posebno nahvalio jednog igrača crveno-belih

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je za novu sezonu potpuno rekonstruisala tim, počev od trenera, pa preko golmana, odbrane, vezong reda do napadača. Upravo je sve pokrenuto dolaskom Baraka Bahara na klupu, a među prvima je "bacio bombu", oterao Milana Borjana i između stativa postavio sunarodnika Omrija Glazer.

Foto: Starsport

Omri Glazer

Upravo je reprezentativac Izraela oduševio navijače crveno-belih bravurama na golu. Koliko je dobar svedoči to što ga je nahvalio čak i njegov selektor Alon Hazan koji je oduševljen Zvezdinom jedinicom. Poređenje koje je povukao dokazuje da je Glazer pravi kalibar za Ligu šampiona u kojoj će crveno-beli ihrati u G grupi protiv Mančester sitija, Lajpciga i Jang bojsa. Naime, on ga je uporedio sa Danijelom Perecom koji je potpisao za Bajern.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alon Hazan

- Danijel Perec je napravio ogroman iskorak za izraelski fudbal, smatram da nismo imali sličan transfer, čak ni približan. Bio je odličan golman i pre odlaska iz Makabi Tel Aviva, ali je Glazer odradio odličan posao na svim prethodnim utakmicama, a i takođe je napravio veliki iskorak prelaskom u Crvenu zvezdu. Raduje napredak obojice golmana, ali je barem sada hijerarhija jasna. Glazer je fantastičan golman - jasno je stavio do znanja Hazan ko će mu biti prva opcija na golu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading