HLADAN TUŠ ZA DELIJE: Zvezda IZVISILA zbog papirologije - bivši napadač Barselone bio na korak do Marakane!

Autor:

Sport

05.09.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli su crveno-beli da dodatno ojačaju napad u finišu prelaznog roka.

HLADAN TUŠ ZA DELIJE: Zvezda IZVISILA zbog papirologije - bivši napadač Barselone bio na korak do Marakane!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Monako

Crvena zvezda je poslednjeg dana prelaznog roka dodatno ojačala svoj tim, pošto su u redove šampiona Srbije stigli napadač Šerif Ndiaje, odnosno veznjak In Beom Hvang.

Ipak, postojala je šansa da na Marakani vidimo još jedno ime. Prema informacijama koje je saznao Mozzart Sport, srpski šampion je razmatrao mogućnost transfera bivšeg španskog reprezentativca Paka Alkasera.

Crvena zvezda je imala priliku da dovede trenutnog igrača Šardže iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji je ranije igrao za klubove kao što su Valensija, Barselona, Dortmund i Viljareal, na jednogodišnju pozajmicu. Međutim, zbog približavanja krajnjeg roka za registraciju igrača za Ligu šampiona, ovaj transfer nije bilo moguće završiti sa papirološke strane.

Ova potencijalna akvizicija nije bila povezana sa ranijim angažmanom Šerifa Endiajea, koji je bio predstavljen kao veliko pojačanje za Crvenu zvezdu. Takođe, trener Barak Bahar smatra da Endiaje donosi veliki kvalitet timu. Ipak, dolazak Paka Alkasera bi doneo dodatnu konkurenciju u napadu, čineći napadačku liniju još snažnijom.

Trenutno, Crvena zvezda već ima napadače različitih profila, kao što su Olajinka i Kraso, uz mladog Jovana Mijatovića koji čeka svoju šansu za dokazivanje, posebno u Superligi gde je već ostvario četiri nastupa.

Pako Alkaser je svoju fudbalsku karijeru gradio u Valensiji, gde je postao i španski reprezentativac. Njegova vrednost kao igrača ogleda se u obeštećenjima koja su tokom njegove karijere plaćali klubovi kao što su Barselona (30.000.000 evra), Dortmund (21.000.000) i Viljareal (23.000.000). Prošle godine je prešao u Šardžu, gde je postigao devet golova na 27 utakmica.

Nema sumnje da bi Španac bio veliko pojačanje za srpski tim, ali kako nije bilo vremena za realizaciju transfera, crveno-beli su ostali bez šanse da dovedu sjajnog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading